Şimdi Ara

Bilgisayarım yavaşladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Netten film izlerken aralıklarla ekran kararıp düzelmeye başladı sonra çoğaldı ver bilgisayar kendini kapattı. tekrar açmak istediğimde kasadan kesik kesik uyarı sesi geldi. araştırdım bu ses anakart problemi olunca geliryormuş.
    bütün donanımı söküp tekrar takın yazıyordu bende öyle yaptım açıldı fakat bilgisayar çok yavaşladı. format attım atarken baya zorlandım hdd i görmedi falan. Şuan açılışta ve genel olarak çok yavaş.

Sistemim:
    anakart: gigabyte 970A-D3
    işlemci: AMD Phenom II x4 955 processor 3.20 ghz
    ram: 2x4gb = 8
    hdd: 1 terabyte
    ekran kartı: asus hd 6670

Bence donanımsal bi problem ama hangi parça aklım ermiyor. Siz daha iyi bilirsiniz tabi.

• visvit V kullanıcısına yanıt
    Sirasi ile gidiyoruz yolun sonu nereye kadar giderse 1. Advence sistem careyi kur bi tarat olmadimi 2.malvereyi kur tarat olmadimi 3.driverleri guncelle olmadimi 4.en onemlisi windows guncellemesini yap 5.format guncelle en guncel suruculeri bul olmadim simdi iyi dinle 6.kasanin kapagini ac bi tozunu al parlat fanlari soguk suyla yika kurut o fanin altindaki izgaralarida yika kurut tavsiyem sac kurutma makinasiyla kurut macunu sur islemci ekran karti nin macunu degistir 6. Ekran karti ve ramin altin sarisi olan yeri defter silme silgisi ile cok bastirmadan bir sil ve sonunda bi sorun kalmamistir eski haline geri doner

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kasadan kaç kez ses geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMD HASTASI 044

Sirasi ile gidiyoruz yolun sonu nereye kadar giderse 1. Advence sistem careyi kur bi tarat olmadimi 2.malvereyi kur tarat olmadimi 3.driverleri guncelle olmadimi 4.en onemlisi windows guncellemesini yap 5.format guncelle en guncel suruculeri bul olmadim simdi iyi dinle 6.kasanin kapagini ac bi tozunu al parlat fanlari soguk suyla yika kurut o fanin altindaki izgaralarida yika kurut tavsiyem sac kurutma makinasiyla kurut macunu sur islemci ekran karti nin macunu degistir 6. Ekran karti ve ramin altin sarisi olan yeri defter silme silgisi ile cok bastirmadan bir sil ve sonunda bi sorun kalmamistir eski haline geri doner

Yemek tarifi gibi :D

• Yapmanız gerekeni söylüyorum.
    Buradan Yet Another Cleaner isimli programı bilgisayarınıza yükleyin.
    1-Programı açın, program çalışır çalışmaz detay vermeden sorunları tespit edecek detaylı arama için "Şimdi Ara"ya tıklayın ve gerisini programa bırakın. Program bilgisayarınızı yoran, hafızada fazla yer kaplayan, kayıt defterini kasan gereksiz kalıpları, ayarları, yapılandırmaları, bilgisayarınızın başlangıçını geciktiren, bilgisayarınıza zararlı olabilecek izleme amaçlı yazılımlar, tarayıcı (anasayfa) virüsleri de dahil olmak üzere gereksiz olan her ne varsa bulacak ve sizin onayınızla yok edecektir. %100 ücretsiz, kaliteli ve güvenilir bir programdır. Deneyin derim. Aynı zamanda programın hızlı-derin temizleme, tarayıcı eklentilerine, anasayfa ayarlarına kilit koyma özelliği de bulunmaktadır.
    2-Programı açıp solda yer alan "Derin Temizlik" menüsüne tıklayın, üstte "sistem menüsü"ne gelin sağ menü tepsisine gelin gereksiz bulduğunuz tüm programları "OFF" konumuna getirin.
    Bilgisayarınızda gözle görülür bir artış göreceksiniz. Hiç bir ayarı işaretlemekten çekinmeyin bilgisayarıma zarar verir mi ? diye korkmayın hepsini işaretleyip taratıp silin bilgisayarınız hızdan uçacak, iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir.uluag -- 11 Kasım 2013; 12:40:35 >

• captureThecrown kullanıcısına yanıt
    He distum bunlari sirasiyla yapin bir yerde hatadan ve sorundan kurtulursun

• Öncelikle önerileriniz için teşekkür ediyorum. Fakat dün gece kapatıp yattım bugün pcyi açmak istediğimde "disk boot failure" yazısını gördüm şuan hdd i görmüyor. Sata ve güç kablolarını değiştirdim taktığım slotu değiştirdim hiç bir şekilde hddi görmüyor.

• Şimdi hdd i başka pcye taktım aynı hatayı aldım " disk boot failure "

• quote:

Orijinalden alıntı: visvit

Şimdi hdd i başka pcye taktım aynı hatayı aldım " disk boot failure "

Deistir HD'ni.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.