Şimdi Ara

Bilgisayarım yavaşladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Netten film izlerken aralıklarla ekran kararıp düzelmeye başladı sonra çoğaldı ve bilgisayar kendini kapattı. tekrar açmak istediğimde kasadan kesik kesik uyarı sesi geldi. araştırdım bu ses anakart problemi olunca geliryormuş.
    bütün donanımı söküp tekrar takın yazıyordu bende öyle yaptım açıldı fakat bilgisayar çok yavaşladı. format attım atarken baya zorlandım hdd i görmedi falan. Şuan açılışta ve genel olarak çok yavaş.

Sistemim:
    anakart: gigabyte 970A-D3
    işlemci: AMD Phenom II x4 955 processor 3.20 ghz
    ram: 2x4gb = 8
    hdd: 1 terabyte
    ekran kartı: asus hd 6670

Bence donanımsal bi problem ama hangi parça aklım ermiyor. Siz daha iyi bilirsiniz tabi.

• sistem geri yukleme yap kesin yerlerinden oynatigin icin bazi driverlarda tanimama vs gibi sorunlar oluyordur suruculeri guncelle veya saglam bi formay cek

En saglam saglam format cekmek bende genelde ramlarin yerini degistigimde ayni sorunu veriyordu
  • Isınma sorunu varmı yeniden topladığınıza göre temiz ve termal macun bakımı yaptınızmı evet diyorsanız hd tune ile hdd error scan taraması yapın bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EĞİNLİ

Isınma sorunu varmı yeniden topladığınıza göre temiz ve termal macun bakımı yaptınızmı evet diyorsanız hd tune ile hdd error scan taraması yapın bakalım.

ısınma sorunum yoktu. yeniden topladığımda macun bakımı yapmadım. error scan % 0.1 hasarlı bölge çıktı.
  • visvit V kullanıcısına yanıt
    Sirasi ile gidiyoruz yolun sonu nereye kadar giderse 1. Advence sistem careyi kur bi tarat olmadimi 2.malvereyi kur tarat olmadimi 3.driverleri guncelle olmadimi 4.en onemlisi windows guncellemesini yap 5.format guncelle en guncel suruculeri bul olmadim simdi iyi dinle 6.kasanin kapagini ac bi tozunu al parlat fanlari soguk suyla yika kurut o fanin altindaki izgaralarida yika kurut tavsiyem sac kurutma makinasiyla kurut macunu sur islemci ekran karti nin macunu degistir 6. Ekran karti ve ramin altin sarisi olan yeri defter silme silgisi ile cok bastirmadan bir sil ve sonunda bi sorun kalmamistir eski haline geri doner

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • visvit V kullanıcısına yanıt
    Bu arada islemcin iyimis satiyormusun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.