Şimdi Ara

bilgisayarım yavaşş :((

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar dell inspiron n4050 laptobum var 4 gb rram'ı 2.818 mb ise ekran kartı var işlemci i5 ekran kartı amd radeon virüs taraması yaptıgım halde bilgisyar yavaş formatta attırmak istemiyorum lütfen yardım :(( (sadece ilk açıldıgında yaavas 5 dk kendine gelmiyo sonra tak tak işliyo ben ise açılmasıyla birlikte jet gibi olmasını istiyorum)

• sorun anlaşılmıyor. yavaş derken neyi kasdediyorsunuz
  • konu sahibine ve bu konu vesilesiyle arkadaşlara bir önerim olacak bu kalıp bir uygulamadır "en azından ben her elime geçen pc ye bu işlemleri uyguluyorum"

öncelikle bilgisayarınızda aktif bir antivirüs programı olduğundan emin olun ardından bleepingcomputer.org dan combofix indirin ve çalıştırın
    sonra başlat çalıştıra msconfig yazın oradan başlangıç a gidin ve aşağıdan tümünü devredışı bırakı işaretleyin pc restart edin
    bunların ardından bilgisayarınızın batarya süresini arttırmak amacıyla bilgisayarınızda kurulu olan "varsa" power management" yazılımlarını kaldırın

sonrasında c diskinizde nekadar boş alan olduğunu kontrol edin "c diskinizin en az %15 i boş olmalı"

bu işlemlerin sonunda ise windows update i ben herzaman kapatıyorum bu adım size kalmış isterseniz kapatabilirsiniz..

bu işlemler tüm windows işletim sistemlerine "win8 hariç" uygulanan standart prosedürler gibidir tecrübeyle sabittir...

• Ve Ccleaner kurup başlangıçtaki programları geciktirerek açabilirsin ben öyle yapıyorum,Auslogics boost speed programı ile açılım ve kapanmayı hızlandırabilirsin ve üstteki arkadaşın dediği gibi virüs taraması yapabilirsin,virüs olabilir.
  • başlangıçtaki progrmları kaldır hız istiyosan ssd al :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.