Şimdi Ara

Bilgisayarım yeniden açılıyo...YARDIIMM!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben bilgisayarı kapat diyorum bilgisayar windows kapatılıyor diyo. sonra yeniden açılıyo(yani kapanmıyo)
    bios tan olabilirmi?? (anakartım gigabayt 8s648fx-rz) yardımlarınızı esirgemeyin!!!!!!!

• PSU dan olma ihtimali çok yüksek...
  • walla komutanım ben bu işlerden anlamam da bu PSU ne demek????
  • güç kaynağı power supply demek.Bence gir bi biosa reset default yap.Makinanın hakkında biraz bilgi ar atx mi kabloları nasıl taktın işletim sistemi...
  • En son ne yaptın hocam....56 Pcı modem varsa ondan birde Power Bozuksa ondan yapma ihtimali var......
  • quote:

Makinanın hakkında biraz bilgi ar atx mi kabloları nasıl taktın işletim sistemi...

ewet atx işletim sistemi xp
    quote:

En son ne yaptın hocam....56 Pcı modem varsa ondan birde Power Bozuksa ondan yapma ihtimali var......

walla 56k generic fax modem var. Power bozuk değil..
  • Yalnız bana biostan gibi geliyo. Ben anakartım agp8x değil diye anakartı değiştirmiştim. Yeni anakartı aldıktan sonra galiba benim birader bios ayarlarıyla uğraştı. Ondan bikaç gün sonra Böyle olmaya başladı....
    Bazen kapat dediğim zaman direk kapatıyo...
  • modemi çıkar dene Sorun düzleir ise modemin yerini degiştirrrr
  • aynı sorunla bende karşılaşmıştım sorunun biostaki modem ayarlarından kaynaklanıyor biosta bir özellik var modem ayarlarında onu kapatırsan düzelcektir. donanımında sorun olduğunu sanmıyorum
  • arkadaşım aynı sorun bundan 4ay önce benim başıma geldi... yani benim tahminim fanda bir problem olmuştur fe bil. ısındığından reset atmıştır. bilirsin ki bil. ısınınca resetler ben şirkete gönderdim bil. benim fan devir atlamış 50 derece ısısı yükselmiş nerdeyse ekran kartını yakacakmış aman dikkat diyim...
  • arkadasım anakartı yeni değiştirdiysen ve bunu sen taktıysan kasaya power ve reset düğmesinden anakartın üzerine takılan reset, power sw ve power led kablolarını dogru yerlere taktığından eminmisin ? onları kontrol et bence sorun ordan kaynaklanıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goofy17 -- 14 Ekim 2005, 12:42:13 >
  • bizim şirkette böyle şeyler çok oluyor. Biraz saçma gelebilir ama, Başlat-bilgisayarı kapat diyorsun ya Orad default olarak bilgisayarı yeniden başlat seçili olabilir.
  • direk PSU suç atmayın yazılımsal sorunda olabilir xp kullanıyorsan sistem geri yüklemeyle geri yüklemeyap bakalım ne olacakk hadi kolay gellsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.