Şimdi Ara

bilgisayarıma birşey mi oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün thief adlı oyunu indirdim oyuna girdiğimde aldığım fps beni tatmin etmeyince overclock yaptım 50-60 fps alıyordum ultrada herşey güzeldi daha sonra oyundan çıktım ve yaklaşık yarım saat sonra counter strike global offensive'e girdim oyunun takıldığını hissedince fps me baktım ve 60 fps alıyordum overclockluyken normalde 200-250 fps arasında alırdım bende overclock danmıdır acaba diye kapadım ama birşey değişmedi oyundandır dedim tomb raidera girdim ve 10-15 fps alıyordum ekran kartımmı bozuldu ? overclok yüzünden olabilirmi ?
    Bu arada bilgisayarım asus g750jh gtx780m ekran kartı var

• Laptopta oc yapılır mı kardeşim
  • xalaram X kullanıcısına yanıt
    donanimsal sorun oldugunu sanmiyorum yazilimsal bir sorun vardir.tarama felan yapin driver kontrol edin guncel driver yukleyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sıcaklık değerleri pek fark etmiyordu battlefield 4 de mesela overclocksuz 80 derecedeyken overclock la 83 oluyordu maksimum ama 10 fps fark alıyordum 3 derecenin problem olacağını düşünmemiştim hem 3 aydır kullanıyorum bu bilgisayarı ve overclock yapıyorum bugüne kadarmı dayandı acaba ?
  • bu arada senınkı bgenel adda bilgisayar fakat diz üstü seninki.
    vede bu bölüm altında diz üstüne destek yok gıbi bişey . nedeni ise su yüzde 98 kullanıcı masa ustu kullanıcısı.
    burda bence ben yazmasam derdine care oucak yazı yazan dahı olmaz.

bilgisayarının içine cin kaçmış.
    hemen bir hoca bulk 3 kuluvellah bir elham okuttur pc ne.

kopya oyun pachler legal degıuldır.
    nerden ındırdıgıne vede ındırdıkten sonra pc ne zarar verıyormu vermıyormu dıye anvıvurus programları ıole bakmalısın.
    uvacık bir virüs gırdımı sıstemı allak bullak edebılır.
    sonuç olarak , legal yazılım satın alınız.
    ısı bılıyor ısenız illegal yazılımlarıda kullnabılırsınız.
    ama bu konuyu açtığınıza gore fazla bılgınız yok.
    velesıl kelam. sistem gerı yuklemenız daha önceden acık ıse gerı yükleme yapınız.
    olmadı son yukledıgınız programları kaldırınız.
    vede guvernılır bır antıvırus programı ıle tarattıktan sonra bıordas combofix ıle guvenlı modda taratınız.
    sizin sorununuz virüs.

sen dız ustune bırde o.c mu yapıyorsun oda güzel aynı sekılde devam et :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 20 Mart 2014; 23:49:45 >

• bilgisayarıma virüs girmiş anladığım kadarıyla, avirayı çalıştıramıyorum görev yüneticisinden hizmetlerde avira durduruldu olarak gözüküyor başlatsam da yine durduruluyor güvenli modda çalıştırmayı denedim avira yı çalıştıramadım ne yapmalıyım
  • DİZ USTU BILGISAYARINI SEVIYOR ISEN O.C YAPMA.

yok yakında çöpe atıcam dersen yap.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ekran kartı ayarlarını default hale getir. Denetim masasından güç seçeneklerine gir. yüksek performansta olduğundan emin ol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xalaram

bilgisayarıma virüs girmiş anladığım kadarıyla, avirayı çalıştıramıyorum görev yüneticisinden hizmetlerde avira durduruldu olarak gözüküyor başlatsam da yine durduruluyor güvenli modda çalıştırmayı denedim avira yı çalıştıramadım ne yapmalıyım

avira est fılan bunlar tırıska.
    nerdeyse 7 senedır kaspersdky kullnırım.
    kredı kartı bankacılık ıslemlerım bıle sağlam.
    ama budamı kırılmaz buda kırılabılır.
    ama akıllı olucan.
    mısal ekran klavyesı kullnıcan.
    sıfrenı absürt sayı ve rakamlardan 12 hanelı olusturracan.
    kes kopyala yolu ıle çeşit çeşit yapıştıracanki, o kendini hacker sanan veletler. apışıp kalsın.
    bunları nedenmı anlattım.
    içimden geldi anlatmak sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxone

Ekran kartı ayarlarını default hale getir. Denetim masasından güç seçeneklerine gir. yüksek performansta olduğundan emin ol.

arkadasın sıstemınde dedıgım gıbı virüs var.
    dedıgın yöntem ile çözülecek konu değil.
    en yuklarda anlkattı ben verdim ilacını ona. sonuç olarak virüs var.
  • cevabınız için teşekkür ederim ama ben avirayı "çalıştırmak" istiyorum aviranın yeterli olduğunu düşünüyorum lütfen bana nasıl çalıştıracağımı söyleyebilirmisiniz
  • quote:

cevabınız için teşekkür ederim ama ben avirayı "çalıştırmak" istiyorum aviranın yeterli olduğunu düşünüyorum lütfen bana nasıl çalıştıracağımı söyleyebilirmisiniz

avirayı sıstemınızden tamamn kaldırın.
    www.kaspersky.comdan trıal 30 günlük denme surumunu ındırın.
    brogramın antıvırus databasasesını program ıcınden upğgrade edın.
    sonra sıstemınız acarken f8 tuşuna basın guvenlı moda alın ve bu program ıle tum sabıut dısklerınızı ful tarama yaptırın.
    cozum olmaz ıse aynı işlemi combofişx frogramının son surumuynu ındırıp yapınız.
    kolay gelsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: SaLVaToRe

quote:

Orijinalden alıntı: xxxone

Ekran kartı ayarlarını default hale getir. Denetim masasından güç seçeneklerine gir. yüksek performansta olduğundan emin ol.

arkadasın sıstemınde dedıgım gıbı virüs var.
    dedıgın yöntem ile çözülecek konu değil.
    en yuklarda anlkattı ben verdim ilacını ona. sonuç olarak virüs var.

Benim dediğimden emin olsun da korsandan giren şeylerin haddi hesabı yoktur zaten o bilgisayarda . Formata kadar gider bu konu.
  • biligsayarımda bir tane korsan var o da thief güvenilir bir site olduğunu düşündüğüm bir yerden indirdiğim için taratmaya da gerek yoktur diye düşünmüştüm yanılmışım. korsancı değilim sadece bir seferlikti
  • quote:

biligsayarımda bir tane korsan var o da thief güvenilir bir site olduğunu düşündüğüm bir yerden indirdiğim için taratmaya da gerek yoktur diye düşünmüştüm yanılmışım. korsancı değilim sadece bir seferlikti

Çok ciddiye aldın beni.

Her şeyin tamamı ile orjinal olsa da girebilir. Geçmiş olsun. Microsoft security essantials bazen yetersiz kalabiliyor. İnşallah düzeltirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.