Şimdi Ara

BİLGİSAYARIMA FORMAT ATTIM VE TÜM SİSTEM ÇÖP OLDU ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bende dell inspiron 5110 var bilgisayarı daha az önce en ufak civatasına kadar ayırıp temizledim dün format atmıştım driverlarını tamamen yükledim dll dosyalarını yükledim diretx kurdum net framework kurdum

ama gta 5 de bile 50 fps alan bilgisayarım lol gibi bir oyunda en düşük ayarlarda 25 fps alıyor çıldırmak üzereyim günlerdir yapmadığım şey kalmadı bilgisayar ısınmıyorda tüm donanımlar sağlam ve çalışıyor artık ne yapcam bilmiyorum yardım lütfn

• Geçmiş olsun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İkincil ekran kartı varsa kablosunu takamamış olabilirsiniz. Hdd'ye zarar vermiş olabilirsiniz. Format attığınız dosya sıkıntılı olabilir. Sistemde virüs olabilir. Antivirüs varsa ağır geliyor olabilir.
  • ikinci ekran kartı var nvidia geforce gt 525m ama kablo falan yok direk işlemci gibi anakarta gömülü
    onunda termal macununu yeniledim gayet düzgün bir şekilde

ben bilgisayarı format atmadan önce w7 denemiştim acaba nasıl diye w10u bozmadan D ye kurdum gene bu şekilde fps düşüşü oldu hiçbir donanımı değiştirmedim sadece bir işletim sistemi daha ekledim LoL de w7 de 50 fps w10da 150 fps bende direk sildim w7 yi benim w10 da orjinal değildi etkinleştir falan yazıyordu microsoftun sitesinden orjinal w10 pro'yu çevrimiçi indirip kurdum sonra etkinleştirdim şu anda orjinal w10 var ve w7 deki gibi oldu fps ilk baştaki çakma w10u bozmasaydım keşke

yani arızanın donanımsal olması imkansız olduğu ısınmadan kaynaklanması da imkansız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kebab Destroyer -- 3 Temmuz 2017; 13:43:43 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.