Şimdi Ara

Bilgisayarıma Tema Yükledim Tekrar Açılmadı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar dün akşam bilgisayarıma internetten bulduğum bir tema yükledim tema yüklendikten sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın dedi başlattım ancak bilgisayar açılmadı ekrana ASUS yazısı geliyor ancak sonra s
    yah bir ekran geliyor ve bilgisayar sürekli tekrar başlatıyor kendini sürekli ASUS yazısı-siyah ekran-ASUS yazısı-siyah ekran şeklinde. Biraz araştırdım bir arkadaş kurtarmak için sistemi Boot Menüden geri alman yeterli demiş ben boot menüye girdim ancak baya karışık yardımcı olur musunuz?

• UxthemePatch Yapmış Bi Soğuk Su İç Ve Format'ı Bas

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KnowKinq -- 11 Haziran 2013; 17:30:03 >
  • Format atmaktan başka bir sansın olacağını zannetmiyorum Çünkü temalar windowsun dosyalarını değiştirir buda kalıcı hasarlara yol açar sen en iyisi bir format at ve bir daha tema yükleme onlar felan hep eskide kaldı
  • Geçmiş olsun çökmüş, format atın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu tema merakı nedir anlamadım... arabalara da abuk subuk şeyler takarlar bizim millet.. buna benziyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: razor3461

Format atmaktan başka bir sansın olacağını zannetmiyorum Çünkü temalar windowsun dosyalarını değiştirir buda kalıcı hasarlara yol açar sen en iyisi bir format at ve bir daha tema yükleme onlar felan hep eskide kaldı

tüh neyse haklısın hocam bidaha uğraşmam zaten ilk kez gördüm bi deniyim bakalım dedim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun açılmıyor [Çözüldü]
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.