Şimdi Ara

fifa 2007 kuramıyorum (sistemi geri yükledim sorun çözüldü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar öncelikle yardımlarınız için şimdiden tşkr ediyorum. benim sistemimde fifa 2007 ve mast wanted kuruluydu format attıktan sonra tekrar kurayım dedim kurmuyor. directx 9 0c istiyor fakat onuda kurdum nfs u.ung 2 yi kuruyorum bir problem yok ne yapacağım tekrardan formatmı atmam lazım ilk defa böyle bir olay başıma geliyor verdiği hata şu " Before continuing with the installation process, please close all running programs. click ok to, or cancel to quit the installation and exit running applications"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_34 -- 19 Ekim 2006; 0:59:21 >

• başka Programların Açık Olduğunu ve Devam Etmek İçin Onları Kapatman Gerektiğini Söylüyor...

Sanırım Sen Aynı Anda 2 Tane Şeyi İnstall Yapmaya çalışıyorsun
  • Direct X 9.0'ı ister tabi ki ancak sen sistemi kurarken bunu yüklemiş olması lazım. Format sonrasında sistemi kurarken eksik dosya atmış olabilir. Zaten öyleyse çoğu oyunu yükleyemezsin..
  • Kurulumda hata olabilir tekrara yükle directx yüklenir otomatik olarak zaten
  • arkadaslar sorun ondan degil

bende ayni sorun vardi KESIN COZUM.....

cdnin içindeki AutoRun.exe sağ tıkla özelliklerde uyumluluk var oraya
    gelin asagıdan windows 2000 seçin ve uygulaya basin sorun ortadan kalkıyor...sonra kurun...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.