Şimdi Ara

windows 10 deneme sürümünü yükledim, nasıl kaldırabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
15.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar windows 10'u denemek için yükledim, aslında beğendim ancak çok eksiği var. Ve windows 8.1'e geri dönmek istiyorum.
    Bunu windows 8i tekrar kurmadan yapmam mümkün mü?
    Anlatabilecek biri varsa sevinirim....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yusufziyasaygi Y kullanıcısına yanıt
    Windows 8.1'i silip yerine 10'u yükledi isen sanmıyorum, yeniden yüklemen gerekir. Ama Windows 8.1'in yanına ayrı bir disk bölümüne yükleseydin diski silerek kaldırabilirdin.
  • Bildiğimiz setup olarak kurdum... Silmedim yani birşey? Nasıl kaldırayım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende kaldırmak istiyorum beğenmedim uygulamalar masaüstünde açılıyor eskiden tam ekran dizi izlerken aynı zamanda başka uygulamaları da görebiliyordum tek ekranda bir de ben bilgisayarı aldığımda Windows 8.1 kurulu geldi ve cd fln yoktu nasıl dönebilirim 8.1 e
  • fl4bests F kullanıcısına yanıt
    bunun ayarı başlat menüsü ayarlarında mevcut tam ekran başlat menüsü seçersen aynı windows 8 gibi kullanırsın
  • İngilizce olduğu için pek bulamadım nerden yapacam? 8.1 de masaüstü de app gibiydi onu istiyorum ben aslında ekran ikiye üçe bölünüyodu bi yere desktop bi yere IE app koyup rahatıma bakıyordum ama IE app de yok 10da
  • Windows 8.1'e geçmen için sıfır kurulum yapman gerekiyor. Öyle kaldırma diye bir işlem söz konusu değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Linux te driver nasıl yüklenir
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Olmadı böyle ama tüh... Neyse iyi şu an bi ssorun yok gibi...
  • Cevap Çok net teşekkürler..
  • http://teknoblr.blogspot.com.tr/2015/02/windows-10-kaldirma.html Bu link çok faydalı olcaktırr . iyi günler
  • Eğer format olarak Win10 attıysan Win8 format atarak dönebilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.