Şimdi Ara

Bilgisayarıma uygun RAM i nasıl anlayabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar laptopuma upgrade yapacağım ama neye göre RAM almam gerektiğini bilmiyorum yardımcı olabilirmisiniz?

• kingston un sitesinde anakart modeline göre arama yaptırırsan çözüm bulursun
  • CRhackSH kullanıcısına yanıt
    Casper bulunmuyor sitede
  • aida 64 ile anakart marka modeline bak ona göre araştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeki1981

aida 64 ile anakart marka modeline bak ona göre araştır.

Evet şimdi ne yapmam gerekiyor bana uygun 2gb bir RAM önerebilir misin birde benim RAM in markası micron sanırım

Bilgisayarıma uygun RAM i nasıl anlayabilirim?

• Makinenin modelini yazmak gerekmiyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gobl1n kullanıcısına yanıt
    Gerek kalmadı zaten bilgisayarın arkasını açarsam garanti gidermiş Casper kendisi takıcakmış RAM i 40 lirada RAM takma parası istiyorlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • AhmetUral A kullanıcısına yanıt
    Yazıklar olsun Casper'a. Dünya üstünde RAM değiştirince garanti dışı kalan, kendi değiştirmek için de para isteyen başka bir marka var mı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: gobl1n

Yazıklar olsun Casper'a. Dünya üstünde RAM değiştirince garanti dışı kalan, kendi değiştirmek için de para isteyen başka bir marka var mı acaba?

Katılıyorum cidden yazıklar olsun. Ram takmak 2 saniyelik iş ve 40 lira istiyorlar ayıp ya bir insanoğlu böyle kazıklanmaya çalışılmaz... Dostum bence rami alınca kendin tak onların garantisinden de hayır gelmez zaten...

• AhmetUral A kullanıcısına yanıt
    Artık garanti dışı vs kalma durumu yok.Yeni cihazlarda etiket yok artık.Olanlarda ise sökülse dahi garanti dışı kalmaz.Kendiniz açıp yapabilirsiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.