*****popunder.paypopup.com/links.php?data=&serverfile=popdirect&id=BundleWare&subid=23782&tid=&clater=&m=2&o=1&c=1&a=32767&q=3&s=%3C%3D&ah=10&al=0&l=english&campaign=&rurl=&defurl= bu siteyi açıp duruyor arkadaşlar ne denediysem silinmiyor bunu nasıl yok ederim
hangi guvenlik programlarını kullanıyorsun?
xp antivir kullanıyorum ad-aware
PC-CLEAN yada SPYWARE DOCTOR ...bunları bir dene ..pc-clean su an ucretsiz hatta bu forumda indirebilecek sitenin adresi verilmisti gecenlerde...spyware doctorun deneme surumunu yukleyebilirsin zira ucretli ve bana kalırsa en iyisi...bence bilgisayarındaki sorun virus degil trojan
saol bide bunu deneyim
programı kurdum 40 yakın opje buluyor ama silmiyor heralde nasıl silincek bunlar
quote:
Orjinalden alıntı: slmlar
programı kurdum 40 yakın opje buluyor ama silmiyor heralde nasıl silincek bunlar
Spyware Doctor ile tarattıysan silmez çünkü deneme sürümü olduğu için silmez s e r i a l bulman lazım yada satın alma lazım PC-CLEAN programı ücretsiz onu deneyebilirsin.
ewido trogen tarayıcı Kullan bu işlerde uzman olduğunu düşünüyorum ve bende bunu kullanıyorum...
Bir de hijackThis i denemende fayda var.
Spybot-Search&Destroy kullan ücretsizdir, BURADAN indirebilirsin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme