Şimdi Ara

Bilgisayarımda bir virüs var yerini biliyorum ama silemiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aynen başlıktaki gibi yerini biliyorum ama silecek bir programım yok.
    Birçok alternatif denedim ama pek bir sonuç çıkmadı.

Virüsün adresi ve tanımı
     Mode | autorun.inf | Destination file | Description | MD5 hash | File signature 

<Autorun.inf> | C:\autorun.inf | C:\elbdlb.pif | No description | 58A29FA748B79D212D6B1ABA55091BD6 | Unsigned : No publisher

<Autorun.inf> | D:\autorun.inf | D:\upkjlo.exe | No description | D3A35850C0CFDC5E7C8AB1F9C151332B | Unsigned : No publisher

Peki bu virüs ne yapıyor ?
    Efenim benim Processes'larıma bulaşıyor ve otomatik olarak bir core'umun kasmasına sebep oluyor.
    Anvir Task Manager kullandığım için suspend ettim cpu'mu etkilemiyor ama bunu sürekli yapmak zorunda olmak istemiyorum.

Eminim daha önce başınıza böyle birşeyler gelmiştir yardımcı olmanız dileğiyle :D

Çözüm pls :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serialcii -- 11 Mayıs 2014; 20:56:56 >

• DEL /F /Q /A "C:\Users\UserName(kendi kullanıcı adınız)\Desktop\File.txt(dosya adıyla birlikte uzantısı)
    Tekniğiyle denedim birşeyler ayrıca 9-Lab Removal Tool ile Full Scan yaptırıyorum.
    Sonuç olumlu olursa paylaşacağım :)
  • niye bu işin profesyoneli olan firmalar değilde avast yada antivir demeyi ve cevabını beklemeden belirteyim kaspersky yada bitdefender gibi yazılımlar bu sorunu çözebilmektedir.
  • Autorun.inf virüsü fakat virüs tarama programım icabına bakamadı.
    Kısa yoldan icabına bakılabilirmi :D
  • adwcleaner ve hitmanpro ile tarat.
  • internetten dos6.22 veya linux boot on CD gibi bir disk isletim sistemi indir. Dosyayi sistemi onunla actiktan sonra elle sil. Kesin garantili cozum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Emsisoft antimalware ile taratın silecektir.

https://shop.emsisoft.com/34/?affiliate=16213&scope=checkout&cart=2414
  • Combofix denediniz mi hocam ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bitdefender antivirus plus satın aldım sorunlarımı çözdü.
    Çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.