Şimdi Ara

Bilgisayarımda gereksiz bir dosya var nasıl silebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarım klasörünün içinde tanımlanamayan bir dosya var üzerine mause ile geldiğimde kısayol oluştur seçeneğinden başka bir seçenek yok bir türlü silemiyorum yardım ederseniz çok sevinirim

• seçip delete basınca ne çıkyor olmadı klasör sil oda içinde gider
  • bilgisayarını GÜVENLİ MOD da başlatıp

Başlat > Çalıştır > Regedit yaz enter la.. Ctrl + F kombinasyonundan arama çıkar, aranılacak kelime yerine o dosyanın adını yaz ve arattır..

ama dikkat et, sistem dosyasının ismiyle aynıysa bu işlem tehlikeli.. aynı zaman sistem dosyasını da silersin..

eğer normal bir isim de ise sil, tekrar Ctrl + F e bas tekrar arattır, bulunamadı diyince kadar bu işlemi tekrarla.. sonra bilgisayarı kapat, yeniden başlat, silindiğini kesinlikle göreceksin.

dostça kalın
  • http://forum.donanimhaber.com/blogger.asp?mem=209063
    blogumda GLARY UTİLİTİES yazılımını kur (türkçe desdeği var ve resimli anlattımını koydum)
    disk ve kayıt kütüğü temizliği yapman yeterli
  • quote:

Orjinalden alıntı: efekentlee

bilgisayarını GÜVENLİ MOD da başlatıp

Başlat > Çalıştır > Regedit yaz enter la.. Ctrl + F kombinasyonundan arama çıkar, aranılacak kelime yerine o dosyanın adını yaz ve arattır..

ama dikkat et, sistem dosyasının ismiyle aynıysa bu işlem tehlikeli.. aynı zaman sistem dosyasını da silersin..

eğer normal bir isim de ise sil, tekrar Ctrl + F e bas tekrar arattır, bulunamadı diyince kadar bu işlemi tekrarla.. sonra bilgisayarı kapat, yeniden başlat, silindiğini kesinlikle göreceksin.

dostça kalın

dostum senin dediğini yaptım ama sorun farklı devam ediyor, dosyanın adı my bluetooth places ti bu prgramı silmiştim ama böyle bir isimli tanımsız dosya bıraktı,senin deidğini yaptım aramada 2 tane çıktı ikisinide sil dedim birini sildi yanlız diğerini tam olarak silinemedi diyerek ad:ab varsayılan-tür:REG-SZ veri:data atanmamış olarak kaldı,bilgisayarım menüsünde ise adı silindi yanlız tanımsız dosya halen duruyor:(

• quote:

Orjinalden alıntı: pc-system1

http://forum.donanimhaber.com/blogger.asp?mem=209063
    blogumda GLARY UTİLİTİES yazılımını kur (türkçe desdeği var ve resimli anlattımını koydum)
    disk ve kayıt kütüğü temizliği yapman yeterli

dediğin programda işe yaramadı malesef:((
  • Birde bunu dene arkadaşım.

http://www.zardssoftware.com/zip/trial.zip

Cleanse Uninstaller ile sisteminizde bulunan ve kaldıramadığınız en inatçı yazılım ve programları bile zorlanmadan hızlı ve kolay bir şekilde kaldırabilirsiniz. Üstelik programın hiçbir dosya ve programın herhangi bir parçasını bırakmadan tamamiyle temizler.

Program bilgisayarınızdaki kurulu olan programları ve kaldıramadığınız programları kaldırmakla birlikte, sisteminizde önceden yüklü olan ve kaldırdığınız yazılımların bilgisayarınızda kalmış ve gereksiz yer kaplayan parçalarını da tamamiyle temizler.

Cleanse Uninstaller ile sisteminiz gereksiz dökümanlardan kurtulmuş olduğundan dolayı bilgisayarınız daha hızlı ve pratik çalışır.

Program ayrıca sisteminizi başlattığınızda kendiliğinden açılan reklam amaçlı yazılımları ve Trojen, Truva atı gibi zararlı yazılımları engeller ve sizin kontrolünüz dahilinde bunları bilgisayarınızdan kaldırır.

Alıntıdır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • silmek için bunu dene o zaman
    çok kolay kullanımı var.
    silinemeyen dosyalarla için birebir
    http://www.inndir.com/ara.php?ara=unlocker
  • quote:

silmek için bunu dene o zaman
    çok kolay kullanımı var.

Evet kesinlikle Unlocker tavsiye ederim bendede vardı bir silinmeyen dosya bu progrm sayesinde iki saniyede sildim
  • +1903

quote:

Orjinalden alıntı: melankoli35

quote:

silmek için bunu dene o zaman
    çok kolay kullanımı var.

Evet kesinlikle Unlocker tavsiye ederim bendede vardı bir silinmeyen dosya bu progrm sayesinde iki saniyede sildim

• unlocker programı ve trial programıda işe yaramadı,ayrıntılar olarak listelediğimde sistem klasörü olarak görünüyor ve herhangi bir adı yok bu benim işimi çok zorlaştırıyor.üzerine sağ tuş yaptığımda sadece kısayol oluştur diyor pc ye formatta atmak istemiyorum ne yapıcam bilmiyorum.
  • dosya adını değiştirebilirsen bir dene 8 haneli veya daha kısa birşey yap. winfile.exe yi netten bul win 3,1 ialtında kullandığım harika bir dosya yöneticisi permissionları everyone yap ama önce owner ile sahiplen sonra adını değiştir veya sil .
  • quote:

Orjinalden alıntı: tuncayy85

....dosyanın adı my bluetooth places ti bu prgramı silmiştim ...

yapmayın hocam, bu bildiğiniz bluetooth menüsüdür. kaldırmalık bir işi yoktu yani. denetim masasından kapatılabiliyor çünkü.
  • quote:

Orjinalden alıntı: EMINX84

dosya adını değiştirebilirsen bir dene 8 haneli veya daha kısa birşey yap. winfile.exe yi netten bul win 3,1 ialtında kullandığım harika bir dosya yöneticisi permissionları everyone yap ama önce owner ile sahiplen sonra adını değiştir veya sil .

hocam hiç bişey yapamıyorum sadece kısayol oluştur diyor başka birşey yapılamıyor ne isim verebiliyorum ne başka bişey,şu an isimsiz bir sistem klasörü olarak duruyor müdahale edilemiyor.
  • ewladım makineye format atmak 40 dakikanı alır
    sen burda ne kadar uğrastın herkese sordun ve sorunu cozemedin
  • quote:

Orjinalden alıntı: zelljug

ewladım makineye format atmak 40 dakikanı alır

40 dakika format atmak sürer sonra driverler,gerekli programlar,güncellemeler,oyunlar birkaç saatimi alır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tuncayy85

quote:

Orjinalden alıntı: zelljug

ewladım makineye format atmak 40 dakikanı alır

40 dakika format atmak sürer sonra driverler,gerekli programlar,güncellemeler,oyunlar birkaç saatimi alır.

Güvenli Kipte denediniz mi? eğer olmazsa, harddiski söküp başka bir makineye takın ve o makinenin XP' si ile boot edin.
  • beyler bn halletim ya ama bnm pc vista yapmk istediğinz şey hangi diskteyse sağ tıklayın özelkkler/ araçlar/ bu sürücüdeki disk hatalarını denetler dio şimdi dentle ye basın ve yapın ben yaptm oluo yani
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.