Şimdi Ara

Bilgisayarımda Görev Yöneticisi Açılmıyor [Çözümü]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar foruma yeni üye oldum ve sıkça sorulan bir soruya cevap vermek istiyorum.Sorun şu bazı arkadaşlar görev yöneticisi açılmıyor gibi hatalar alıyor şimdi bunun çözümünü anlatıcağım.Konuya başlamadan önce şunu söylemek isterimki bu bir virüsten dolayı kaynaklanıyor ve size önericeğim çözüm virüsleri siliyor bunun için bu virüsler programlara yada oyunlarada bulaşmış olabilir o yüzden bu virüsü silerken programlar veya oyunlar hasar alabilir bunu söylemek istedim.

ŞİMDİ ÇÖZÜME GELELİM

Link :http://www.gezginler.net/indir/combofix.html

Verdiğim linkten programı indirin ve çalıştırın sonra yükleme ekranı gelecek yükleme bittikten sonra mavi cmd ekranı gelecek orda stage ler dolacak o bayağa sürer bittikten sonra not defteri gelecek ondan çıkın ve bilgisayarınızı yeniden başlatın.Sorun Çözülecektir ben her zaman bu hatayı alınca bu çözümü uygularım ve geçer sizede yardım ettiysem ne mutlu bana.

ÇOK ÖNEMLİ NOT:Programı kururken hiçbir program yada tarayıcı açık olmasın herşeyden çıkın ve öle kurun.

ARKADAŞLAR KONUYU YANLIŞ YERE AÇMIŞ OLABİLİRİM LÜTFEN MAĞZUR GÖRÜN

Eğer Bir Sorun Olursa Yada Başkabir Ekran Gelirse Konuya Yazın Ben İlgilenirim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    görev yöneticisi sorunu YARDIM
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.