Şimdi Ara

bilgisayarımda güncelleme yapamıyorum yardım edermisiniz !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kullandığım dizüstü bilgisayarımda kaspersky antivirüs programını kullanıyordum programda geçtiğimiz hafta başına kadar normal olarak çalışan güncelleme aktivitesini bir hafta öncesine değin yapamadım bu halen sürüyor.. daha sonra yeni bir program nod32 yükledim bundada aynı problemi yaşıyorum...
    Speedconnect acceleratör kullanıyorum net download'ımı hızlandırmak için içerisinde bulunan dotnet link ile microsoft'tan bağlantı hızını test ediyordum şimdi oda çalışmıyor... bunların nedeni sizce ne olabilir.. pc ayarlarımda istemeden değişim yapmış olabilirim ama bu konuda hiçbir bilgim yok...
    yardımlarınızı rica ediyorum...

• Modemi restar et. Ip ni değiştir çalıştır komutundan. Ağ onarım sihirbazını çalıştır. Ağ hızlanmdırıcısı olmadan bir daha dene
  • yazdıklarını denedim ancak sorun devam ediyor...
    microsoft güncelleme sitesinede bağlanamıyorum hata veriyor... bilgisayara ne oldu anlamadım bütün uygulamalar düzenli çalışıyor ancak güncellemeler çalışmıyor...
  • buldum sorunu. Bana da olmuştu.
    xp service pacck 3 ü yükleyin.
    Sonra internet explorerı bir üst sürüme yükseltin ve windows update değil de microsoft update yapın. Size bir program yüklemek için soracak. Update programı diye. Onu kabul edin. Sonra düzelmesi gerekiyor...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.