Şimdi Ara

EKRAN YİNELEME YAPAMIYORUM YARDIM EDERMİSİNİZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar Pionner 1100 Watts 5.1 Channel Blu-ray DVD ev sinema sistemini bilgisayarıma HDMI kablosuyla bağladım.Ses alabiliyorum yalnız ekran yineleme özelliğini çalıştıramıyorum.Ekran kartım AMD RAEDON 6850 1 GB 256 BİT.Ekranım sinema sistemini açınca gidiyor 2 ekranı aynı anda yineleme özelliği var ona tıklayınca gidiyor ekran.Lütfen ne yapacağım konusunda bana yardımcı olurmusunuz.

• hazazslal H kullanıcısına yanıt
    Öncelikle ses sisteminizin modeli nedir? Dediğiniz bilgilere göre aratınca Pioneer BCS-424 diye bir model çıkıyor.
    http://www.pioneer-audiovisual.eu/sites/default/files/datasheets/english/BCS-424.pdf

Bu doğru modelse ekran kartınızın hdmi çıkışından Pioneer'ın arkasında sağ tarafta kalan etrafı siyah boyalı olan 2 adet hdmi girişten birine bağlantı yapmanız lazım. Eğer siz ekran kartınızdan Pioneer'ın hdmi out yani hdmi çıkış soketine bağlantı yapıyorsanız pc'nin monitör olarak görmemesi ve de ekranı klonlayamamanız normaldir.

Bunun dışında bir de hdmi kablonuzun sağlam olup olmadığını kontrol edin. Eğer farklı cihazlarda da görüntü sorunu yaşarsanız kabloda bir bozukluk var demektir.

• Dostum aynen aynı model hdmı girişte takılı outta değil. Ekranı yineleme sekmesine tıklayınca monıtor gıdıyor.Diğer türlü kullanıncada mouse clıck ekranda sağa baya bir gidiyor sanki daha büyük bir ekran varmış gibi monıtorumun ekranı yetmıyor mousu sağa çekince baya bir sağa gidiyor ama mouse click işaretini göremiyorum onu nasıl düzeltebilirim işletim sistemim windows 10.
  • hazazslal H kullanıcısına yanıt
    Dostum ekranı klon yapmadığınız zaman (aynı görüntüyü verecek şekilde ayarlamak) Windows 2.monitörü sağa doğru genişletecek şekilde ayarlar. Mouse'u sağa doğru götürdüğünüzde imleçin kaybolması bu sebepledir. Yalnız masaüstü ekranını bu şekilde genişletiyorsa klon da yapması da lazım. Burada bir gariplik var.

PC'yi ses sistemine bağladığınızda pioneer'dan doğru hdmi girişi seçtiğinize emin misiniz?

Bunun dışında ekran kartı ile ses sisteminin hdmi yuvaları arasında bir uyumsuzluk da olabilir. Eğer böyle bir sorun varsa o Zaman sorunu çözmeniz biraz zor olabilir. Belki farklı bir ekran kartı ile çözülebilir.

Bir diğer seçenek de bağlantı için kullandığınız hdmi kabloda sorun olabilir. Bunu aynı kablo ile ps4, Digitürk yada başka bir hdmi çıkışlı cihazı deneyerek anlayabilirsiniz. Bence önce bundan emin olun. Ona göre diğer seçenekleri de denersiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.