Şimdi Ara

Bilgisayarımda keylogger var ! Acil yardım !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler knight online için koxp indircektim bunların içinde keylogger oldugunu bılıyordum ancak kendımce bı yontemle atlatıcaktım. Keylogger bildiğim kadarıla sadece klavyede yazılanları karsıya aktarır ben koxpu acmadan bı yere ıd ve sıfremı yazdım actıktan sonra ctrl v ile kopyalayıp öyle girecektim. Bilmiyorum ne kadar tutardı artık. Ancak daha açar açmaz pc de team wiever gözüktü kayboldu virüs programı kitlendi görev yöneticisini açamıyorum çalıştırdan cmd msdos dosyasını açamıyorm açılır açılmaz kapanıyor napmalıyım format dışında çare yokmu ???

• ya yokmu bi bilgisi olan
  • neyse burdan yardim yok, arastirdim sality bulasmis. regedit dosyalarini iptal ediyor gorev yoneticisi vb dosyalari acamiyorsunuz aninda bilgisayarinizdaki tum exe dosyalarina yayiliyor yani bunu erken teshis etmeniz gerek, sanirim antivirus programini bile silebiliyormus. baya etkili yapay zekaya sahip, dakikada 5 10 bin viruse kadar artabiliyor kesinlikle hemen farkedilmesi lazim. suan pc taratiyorum hallettim sanirim ancak virusun bulastigi ilk saniyede farkettim yoksa skinti olabilirdi. yani dikkatli olun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    acil bi sorunum var yardım.
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.