Şimdi Ara

Bilgisayarımda problem var!!!Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 gün bilgisayarda çalışma yaparken elektrikler kesildi.Sonra elektrikler geldiğinde bilgisayarı tekrar açtım.Bilgisayar açılırken scandisk yaptı.Açıldığında ise klasörlerim görülmüyordu.Bende sistemi geri yüklemek istedim. Sistem geri yüklenemiyor hatası verdi.Sonra scandisk yapmak istedim bunda ise yarıya geldiğinde tekrar restart yapıp tekrar scandisk yapmaya çalışıyor.Eğer konu ile yardımcı olacak arkadaşlar varsa ve yardımcı olurlarsa sevinirim.Çünkü format atmak istemiyorum. Yani bayağı önemli dosyalarım kaybolacak.Teşekkürler.

• Harddiskinde bad sectör oluşmuş olabilir. Dostan açıp scandisk yapmayı dene. Kurtarabilirse ne ala yoksa formattan ve fdisk ten başka çaren kalmaz. Fdiskle bozuk olan tarafı ayırıp sağlam olan kısma win kurman gerekir.
  • formatsız biraz zor kurtarman. böyle durumlarla karşılaşmamak için her zaman hard disk inizi ikiye bölğn ve önmeli dosyaları windowsun kurulu olmadığı tarafa kaydedin, bi de sürekli elektrik kesiliyosa bilgisayarı kasanın arkasında bulunan harddisk düğmesinden kapayın ki bad sector oluşmasın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    anakartımda sorun mu var
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.