Şimdi Ara

Bilgisayarımdaki Çözülmeyen Sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarım normal açılıyor gibi çalışıyor, sonra kendini kapatıyor. Lütfen yardım edin deli olacağım. Çıldırmak üzereyim, denemediğim yapmadığın şey kalmadı. Bazen açılıyor, kapatıp açınca gene aynı oluyor. Video çektim lütfen yardım edin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Video çektim ama yükleyemedim. Resim ekle kısmından dosyayı seçtiğimde sunucuya yüklenmedi mesajı alıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yardımcı olacak kimse yok mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiçbir bilgi yok. Windows açılıyor mu? Anakart çalışıyor mu? Bios ekranı geliyor biosa erişim sağlayabiliyor musunuz? Açılıp hemen geri mi kapanıyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • vidyoyu youtube yükle linkini buraya koy her aklımı size mi veriyim bilgisayar hakkında bilgi vermeden arıza yazmayın

1 pc mi laptop mu
    2 windows sürümü nedir
    3.markalar anakart, power, ram,
    4.power marka ve waat ı misal collermaster 400w
    5.bilgisayar kaç senelik.
    6. bilgisayar sürekli pirizde takılı duruyormu ara sıra elektriğini kesiyormusunuz
    7. ups veya filitreli uzatma kullanıyormusunuz
    8.harddisk ömrü nedir hiç test yaptınızmı hdd çalışma saati nedir
    9.pc nizi temizliyormusunuz tazikli hava ile hava kompresörü ile
    10.bilgisayara son zamanlarda parça veya yazılım yüklediniz mi.

bu soruların cevabını almadan tahminim şu yönde bilgisayarınızı resetleyinz f2 yada esc tuşuna basıp bios ayarlarına giriniz burada bilgisayar reset atmıyorsa yazılımsal bir sorun olabilir o halde windows kurtarma veya tekrar kurma yapılabilir windows kurulma esnasında bilgisayar reset atıp hata verirse ram ve harddiskten şüphe edilebilir biosa giremiyor görüntü bios ayar ekranında sabit değilse anakartınız arızalı olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pccommander -- 23 Kasım 2017; 14:3:24 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Açılmayan PC Sorunu
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.