Şimdi Ara

Bilgisayarımdaki genel ekran kartı sürücüsü yazılımı sorunu !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam affola direk konuya geçiyorum. benim bir samsung laptobum var modelini tam olarak bilmiyorum içinde 6 gb ram,2 gb amd radeon 7600M ekran kartım var.Bilgisayarım oyun oynarken bi anda mavi ekran vermişti hata şöyleydi ''kişisel bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı yeniden başlatılması gerekiyor'' bilgisayarcıya götürdüğümde orjinal windows sürümü windows 8 olan bilgisayarımı adam windows 10 a güncelledi güncellemez olaydı ne olduysa ondan oldu sorun ekran kartımın sürücülerinde hangi sürücü versiyonunun kontrol yazılımını yüklersem yükleyeyim her oyunda bu mavi ekran hatasını veriyordu ondan sonra ben hep kurup durduğum için amd grafik sürücüsü kurulmadı veya düzgün çalışmıyor diye hata alıyorum ancak böyle olunca oyunlara giriyor ama ekran kartını kullanmıyor sanırım şuan kafam çok karışık aylardır bu problemle bilgisayarımı kullanıyorum control centeri kursam oyunlara girmiyor çok değişik bir problem anlayan varsa yardım etsin lütfen...

• işlemci intel ekran kartı XXXXm modelli amd olan laptoplarda genel bir gpu geçiş sorunu bu. bilgisayarının sürücü desteği verdiği işletim sistemleri neyse onları yükleyip kendi orjinal driverına geri dönün. her üretici kendi biosuna uygun sürücü yazıyor geçişli grafiğin çalışabilmesi adına. yoksa üreticinin verdiğinin dışına çıkıp hem intelin hem amd nin en güncelini kurmak fayda sağlamıyor gpu geçişi olmuyor oyunlar sadece işlemci grafik birimi üzerinde çalışmaya zorlanıyor. modlu driver denemek istersen pm atabilirsin bir bakarız çalışıp çalışmayacağına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rogue Agent -- 22 Mart 2018; 5:22:16 >
  • Rogue Agent kullanıcısına yanıt
    cevabınız için teşekkür ederim ancak zaten ben hiç önceden sürücü sürümlerine ellemedim şimdi benim ne yapmam gerek güncelleme mi ? ayrıca şimdi catalyst control centeri kurduğumda yazılım açılıyor ancak hiçbir ayar yapamıyorum sadece amd'nin reklamları var kod 43 hatasını çözümledim ama şimdide bu geçiş sorunu çıktı ben şimdi istediğim güncellemeyide yapsam o zaman olmayacak öyle mi? bu son dediğiniz modlu driver hakkında bir fikrim yok bilgilendirirseniz sevinirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 8 grafik kartı sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.