Şimdi Ara

Bilgisayarımdaki Herşey Hızlı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: umbrost

bu konuyu silmek yerine yorum yapmak ... enterasan

sen olsaydın direkt silerdin demek ki...
    sanırım bu yüzden yönetici olan ben,üye olan sensin...
  • Anladığım kadarı ile her şey gereğinden hızlı hareket ediyor. Aynı sorun benim başımada gelmişti. Arkadaşlar ne güzel böyle sorunmu olur demeyin. En basitinden carbon falan oynarken araba sanki 500 le gidiyomuş gibi kontrol edemiyosun, yazılımda sorun olduğundan otomobiller iç içe girip kilitlenme yaratıyor vesaire... Şimdi Ben bu sorunu yaşadığımda nedenini bulmam hiç de zor olmadı. Kullanılan Kırık XP den kaynaklanıyor. Orijinal bir yazılım yada başka bir XP kurmalısın (sendekinden hariç) Umarım sorununa çözüm olabilirim kolay gelsin
  • açıkcası sorun olarak değil ama görsel olarak bende karşılaştım bu olay ile fakar benim gördüğüm programsal bir uygulama idi
    başka bir forumda bir paylaşımda ''bilgisayarınız çok hızlı olacak'' başlıklı bir konu gördüm ve inceledim
    merak edip programı indirdim kurdum
    programın tek yaptığı şuydu
    mesela reklam taglarındaki hareketleri site reklamlarındaki hareketli yazıları sayfa açılımlarını vs vs anormal derecede hızlandırıyordu
    hatta o kadar hızlı oluyordu ki okumanız mümkün değildi her şey delirmiş gibiydi
    tabi saçma geldi ve anında kaldırdım pc den
    şimdi buradan yola çıkarsak elbette bu tarz problemler ile karşılaşılabiliyor zaten konuyu silmeme sebebimde bu
    fakat konuyu açan arkadaşın konuyu ifade ediş şekli yanlış
    yardım alabilmek için detay vermek lazım
    ''bilgisayarım çok hızlı neden acaba? '' gibi bir soruya benim vereceğim cevap ''ayağını gazdan çek vites küçült frene bas'' gibi bir şey olur aslında...

• Bilgisayarının hızından şikayet edecek kadar sap değildir arkadaş herhalde. Sorunu yukarıdaki noxi arkadaşın belirttiği gibi büyük ihtimal. Aynı sorun benim bir önceki bilgisayarımdada vardı, media player, winamp farketmiyor, bütün müzikler ve videolar hızlı çekimdeydi. Format atınca düzelmişti
  • arkadasin bir DirectX sorunu var sanirim. eger DirectX 9.0c yi yeniden yuklerse duzelebilir sorun.
  • su son yazılanlardan sonra mantıklı bı yazı yazayım dedım .Aslında arkadasın sorununu herkes anlamıstır ancak yoneticinin yazdıgı gibi ifade etme sekli farklı oldugundan makara konusu olmustur .bu msg atanların ıcınde bende varım hatta

sorunun kaynagı sistemden kaynaklanıyor. diğer arkadasları desteklemek amaclı yazıyorum .farklı bi cd den xp kurmanı tavsiye ederim .ve guncel yazılımlar kullan ekran kartı anakart vs.vs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iStPaLaDiN -- 4 Mart 2007; 13:32:30 >
  • arkadaşlar bu konuda yeterince espri yapıldı
    lütfen artık konuyu dağıtacak mesajlar atmayınız...

crazy frog
    mesajınız silinmiştir...
  • yorumları okumadan mesaj attığınız belli oluyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi subzero_eren -- 4 Mart 2007; 16:02:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kalllavi

arkadasin bir DirectX sorunu var sanirim. eger DirectX 9.0c yi yeniden yuklerse duzelebilir sorun.

evet bencede bende de vardı aynı sorun ve cidden rahatsız ediyo özellikle oyunlarda adam bi bakıyosunuz burda sanki teleport ola ola hareket ediyo o şekilde bir 3rd person shooter oynayın bakalım rahatsız oluyo musunuz
  • Başlığı duyunca hemen atladım valla

Bilgisayar aşırı hızlı ise yavaşlatılamıyo bildiğim kadarıyla
  • Arkadaşlar anlayışınız için teşekkür ediyorum. En azından olumlu yaklaşıp fikirlerini belirtenler de oldu. Öncelikle belirtmek isterim ki "Bilgisayarımda ki herşey rahatsız edecek kadar(anormal) hızlı" diye bir cümle kullandım bunu başka yere çekenler de oldu. Bilgisayarın hızından şikayet edecek biri yoktur herhalde. Benim sadece olayı detaylı anlatamama gibi bir sorunum oldu.

3 dakikalık bir şarkının 1 dakikada bitmesi herhalde normal değildir. Tamam hızlı olsun da bu kadar değil.

• quote:

Orjinalden alıntı: howkee

Arkadaşlar anlayışınız için teşekkür ediyorum. En azından olumlu yaklaşıp fikirlerini belirtenler de oldu. Öncelikle belirtmek isterim ki "Bilgisayarımda ki herşey rahatsız edecek kadar(anormal) hızlı" diye bir cümle kullandım bunu başka yere çekenler de oldu. Bilgisayarın hızından şikayet edecek biri yoktur herhalde. Benim sadece olayı detaylı anlatamama gibi bir sorunum oldu.

3 dakikalık bir şarkının 1 dakikada bitmesi herhalde normal değildir. Tamam hızlı olsun da bu kadar değil.

İşte herkesin dumur olduğu anda budur... Yani adam niye bilgisayarım hızlı sorunluyum desin ki.. Herkes atladı, yaptı esprisini şimdi ne oldu...

Arkadaşım sorunun büyük ihtimal işlemciyle alakalı... Daha önce böyle bir sorun duymadım... Oyunlarda olan vardı... Notebook larda bu sorunu yaşayan duymuştum... Bi format atsan diyorum belki düzelir...

• quote:

Orjinalden alıntı: HiTBoY

quote:

Arkadaşlar anlayışınız için teşekkür ediyorum. En azından olumlu yaklaşıp fikirlerini belirtenler de oldu. Öncelikle belirtmek isterim ki "Bilgisayarımda ki herşey rahatsız edecek kadar(anormal) hızlı" diye bir cümle kullandım bunu başka yere çekenler de oldu. Bilgisayarın hızından şikayet edecek biri yoktur herhalde. Benim sadece olayı detaylı anlatamama gibi bir sorunum oldu.

İşte herkesin dumur olduğu anda budur... Yani adam niye bilgisayarım hızlı sorunluyum desin ki.. Herkes atladı, yaptı esprisini şimdi ne oldu...

Arkadaşım sorunun büyük ihtimal işlemciyle alakalı... Daha önce böyle bir sorun duymadım... Oyunlarda olan vardı... Notebook larda bu sorunu yaşayan duymuştum... Bi format atsan diyorum belki düzelir...

ya tartışmak ya da polemik yaratmak istemiyorum ama cevabını sende tekrar okuyunca bana hak vereceksin umarım diyorsunki işlemcin arızalı olabilir yani donanımsal bir problem sonra kalkıp format at diyorsun yani yazılımı tekrar yükle....

Dostum senin problemine gelince hızlı derken mesela fare imleçi falanda mı çok hızlı hareket ediyor kontrol edemiyormusun yani ve de ne zamandır devam ediyor bu sorun birde 3dk.lik şarkı 1dk.de bitiyor demişsin şarkı hızlımı söyleniyor yoksa kesiyormu şarkıyı yada atlıyormu bazı baölümleri

• Yok ben tartışma falan çıkarmam da; benim yazdığımı sen yanlış anlamışsın... "Sorunun büyük bi ihtimal işlemciyle alakalı" yazmışım, "işlemcin arızalı olabilir " gibi birşey demedim... İşlemciyle şöyle alakalı olabilir Windows'un işlemciyi sorunlu tanımış olabilir... Yada bir virüs bunda etkili olabilir...
    quote:

Orjinalden alıntı: #CannibaL#

quote:

Orjinalden alıntı: HiTBoY

quote:

ya tartışmak ya da polemik yaratmak istemiyorum ama cevabını sende tekrar okuyunca bana hak vereceksin umarım diyorsunki işlemcin arızalı olabilir yani donanımsal bir problem sonra kalkıp format at diyorsun yani yazılımı tekrar yükle....

Dostum senin problemine gelince hızlı derken mesela fare imleçi falanda mı çok hızlı hareket ediyor kontrol edemiyormusun yani ve de ne zamandır devam ediyor bu sorun birde 3dk.lik şarkı 1dk.de bitiyor demişsin şarkı hızlımı söyleniyor yoksa kesiyormu şarkıyı yada atlıyormu bazı baölümleri

• sıradışı bir sorun ve beklenilen yorumlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: .Taner.

sıradışı bir sorun ve beklenilen yorumlar

sen gereksizlik yapma taner abi
  • virüs olabilir. daha öncede okumuştum. bir iki yerde . ama oyunlar içindi onlar.
  • Bilgisayarım çok mı hızlı diyorsun? Al o zaman:

İŞLEMCİNİZİ ÖLDÜRÜN !

Bunun için CPU-Killeri kullanabilirsin. Yazılım bilgisayarınızın hızını %98 oranında düşürebiliyor. Windows 95/98/ME altında çalışan programı başlattıktan sonra, yavaşlatma faktörünü belirleyebiliyorsunuz. "start" ile yavaşlatma işlemini başlatabilirisniz.
    Program işlemcinizde fiziksel bir değişiklik yapmıyor.İşlemcinize bir çok görev atayarak istediğiniz hıza düşmesini sağlıyor.

CPU-Killer 3: Windows 95/98/ME ve XP, ingilizce.www.cpukiller.com (720KB)

Alıntı: PC WORLD. Temmuz-Ağustos 2005

• quote:

Arkadaşlar lütfen yardım edin bilgisayarımdaki herşey rahatsız edecek kadar hızlı. Açılma, müzik, oyun, herşey hızlı bu neden kaynaklanıyor olabilir. Fikirlerinizi yazarsanız sevinirim.

satmayı düşünüyormusun ??
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.