Arkadaşlar lütfen yardım edin bilgisayarımdaki herşey rahatsız edecek kadar hızlı. Açılma, müzik, oyun, herşey hızlı bu neden kaynaklanıyor olabilir. Fikirlerinizi yazarsanız sevinirim.
dayak istediinden olabilir
diyen çıkacaktır elbet
O kesin her sitede böyle insanlar vardır. Maalesef böyle dengesiz insanlar da sadece Türkiye' de.
quote:
Orjinalden alıntı: howkee
O kesin her sitede böyle insanlar vardır. Maalesef böyle dengesiz insanlar da sadece Türkiye' de.
e sen böle milletin kıvrandığı zamanlarda herşeyim çok hızlı dersen diyen çıkar
Hız sabitleyici almalısın !
Arkadaşım ben bu siteyi ciddi bir site gördüğüm için sorunumu paylaşmak ve mümkünse fikir almak için kullanıyorum. Burada insanlar olayı nereye çekiyor.
howkee, kardeş. Şimdi senin soruya bi bak. Hiçi bir olay ya da sorun belirtmemişin. Mesela açılma, müzik..vs herşey hızlı diyosun. Peki ama bunun neresi kötü. Ben şu anda 1.800 mhz lik işlemcimle bunları 1 dk da açıyorum kimi zaman. Peki senin rahatsız olduğun nokta nedir ? Mesela oyunu ele alalım. Oyun esnasında ne rahatsız ediyor. Bu arada bilgisayarın kısa bi özetini verirsen iyi olur !
İnsan bilgisayarım hızlı diye şikayet eder mi? Lanet olsun çok yakışıklıyım der gibi.
gereksiz bir konu şikayet edildin tarafımdan
quote:
Orjinalden alıntı: dejaay Hız sabitleyici almalısın !
Teknik yardımda bu güne kadar okuduğum en iyi cevap diyebilirim. sabah sabah gülmekten öldüm yaaa....
quote:
Orjinalden alıntı: dejaay
Hız sabitleyici almalısın !
hocam oldu olucak baştan aşağıya modifiye edelim turbo-nos-body kit falan da takalm tam olsun
quote:
dayak istediinden olabilir
Millet Pc Yavaş Diye Bağırıyor.
Sen İse Çok Hızlı Olduğundan Bağrınıyon
Böyle Bir Sorunu İlk Defa Sende Görüyorum.
ram ve işlemcini düşür.
işlemcinin fanını sök bir süre sonra yavaşlıcaktır
olası sorundan sorumlu değilim haberin olsun bak
Ya da 1'den fazla ram takılıysa, sadece bir tane bırak diğerlerini çıkar, sat. Bir de ciddi ciddi cevap yazmamızı bekliyorsun!!! Dengesizlik yaptığımız için özür dileriz!!!
bu tarz konuları açtığınızda olumluların yanında olumsuz yorumları almanız gayet normaldir... lütfen bana bilgisayarınn hızlı çalışmasından şikayet eden başka tek bir üye veya konu gösterebilirmisiniz bu forumda...???...
bu konuyu silmek yerine yorum yapmak ... enterasan
quote:
Orjinalden alıntı: howkee
Arkadaşlar lütfen yardım edin bilgisayarımdaki herşey rahatsız edecek kadar hızlı. Açılma, müzik, oyun, herşey hızlı bu neden kaynaklanıyor olabilir. Fikirlerinizi yazarsanız sevinirim.