Şimdi Ara

Bilgisayarımdaki Herşey Hızlı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: howkee

Arkadaşlar lütfen yardım edin bilgisayarımdaki herşey rahatsız edecek kadar hızlı. Açılma, müzik, oyun, herşey hızlı bu neden kaynaklanıyor olabilir. Fikirlerinizi yazarsanız sevinirim.

Selamlar kardeşim,

Sistemden halen bahsetmemişsiniz ; ama hem sisteminiz hem windowsunuz 64 BİT mi , bunu belirtir misiniz?

Gırgır olsun diye söylemiyorum. Eğer durum böyleyse, yaşadığınız sıkıntılar normal diyebiliriz. Bazı yazılımlar sadece 32 BİT sistemlerde normal çalışabilir ve sistem değiştiğinde sapıtabilir.

Benim başıma gelmişti, o yüzden söylemek istedim.
  • bi tane 486 makina al yada 166mmx sonra kafana göre takıl
  • arkadasim yoksa problemin sadecewindows media playerindemi
  • bizlere saten malzeme lazim dalgali konusmak icin profosyenellere hic yakismiyor
  • ya ben anlamam zaten de dikkatımı çekti kımse kasayı yan yatır sorun düzelir dememiş hayret
  • herhangi hızlandırıcı bir program yukledin mi ? Bir program hatırlıyorum sistem saat carpanını etkileyerek yapay bir hız veriyor bilgisayar. Oyleki gif (hareketli resim dosyalarında, mp3 muzik formatlı dosyalara hersey anormal calısıyor) Bu programı yuklediysen kaldırmalı ya da sadece ihtiyacın oldugu zaman carpan degerini yukseltmelisin.
  • http://rapid-share.com/files/19464722/speeder.rar.html
    aradaki - (tire) yi kaldırmayı unutma
    SpeederXP v1.80>>
    Buradaki programı yükle çubuğu sola kaydırarak bilgisayarın hızını normale indirebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funnel -- 5 Mart 2007; 5:38:42 >
  • nasil olurda karsiniza onceden boyle bir sorun cikmadi !! cpudan da olabilir. fakat arkadasin ilk yapmasi gereken onceki iplenmeyen mesajimda belirttigim gibi tekrarliyayim , directX i yeniden kur . arkadasin pcsinde ayni sey olmustu directX multimedialara direk mudahale ettiginden ilk aklima gelen directX i yeniden kurmakti ve hemen kurdum sorun duzeldi.
  • Speed XP gibi bir prgram çalıştırıyorsan onu kapat.
  • hhehe kleşke benimde seninki kadar hızlı olsa adamin şikayetettiği şeye bak
  • quote:

Orjinalden alıntı: dejaay

Bilgisayarım çok mı hızlı diyorsun? Al o zaman:

İŞLEMCİNİZİ ÖLDÜRÜN !

Bunun için CPU-Killeri kullanabilirsin. Yazılım bilgisayarınızın hızını %98 oranında düşürebiliyor. Windows 95/98/ME altında çalışan programı başlattıktan sonra, yavaşlatma faktörünü belirleyebiliyorsunuz. "start" ile yavaşlatma işlemini başlatabilirisniz.
    Program işlemcinizde fiziksel bir değişiklik yapmıyor.İşlemcinize bir çok görev atayarak istediğiniz hıza düşmesini sağlıyor.

CPU-Killer 3: Windows 95/98/ME ve XP, ingilizce.www.cpukiller.com (720KB)

Alıntı: PC WORLD. Temmuz-Ağustos 2005

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıdemli Yarbay -- 5 Mart 2007; 19:10:41 >

• olay sadece oyun değil sanırım?

peki önceki bilgisayarın hakkında bilgi verirmisin? hani diyorum pentium 1 falansa alışmamışsındır falan..
  • comador 64
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ado

quote:

Orjinalden alıntı: umbrost

bu konuyu silmek yerine yorum yapmak ... enterasan

sen olsaydın direkt silerdin demek ki...
    sanırım bu yüzden yönetici olan ben,üye olan sensin...

üyelikle ilgisi yok bunuın.yönetici olman herşeyi doğru yapıyon anlamına gelmez tabi bunu sana anlatmakta oldukça zor olmalı..delinin biri kuyuya taş atmış muhabbeti yapılmış topic de farkında değilsin.Ha pardon sen yöneticiydin anlardın sen öyle birşey olsaydı..
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Ado

quote:

bu konuyu silmek yerine yorum yapmak ... enterasan

sen olsaydın direkt silerdin demek ki...
    sanırım bu yüzden yönetici olan ben,üye olan sensin...

üyelikle ilgisi yok bunuın.yönetici olman herşeyi doğru yapıyon anlamına gelmez tabi bunu sana anlatmakta oldukça zor olmalı..delinin biri kuyuya taş atmış muhabbeti yapılmış topic de farkında değilsin.Ha pardon sen yöneticiydin anlardın sen öyle birşey olsaydı..

Bu kadar uzatıp abartmaya gerek var mı arkadaşlar yaa... Lütfen. "howkee" arkadaş ciddi bir soru sormuş, fikirleri olan arkadaşlar varsa yazsınlar.

Bir de buna ilave olarak , bir tartışma veya gırgır konusu olmaktan çıkmalı ...

• Anladığım kadarıyla sadece müzik,media player gibi programlar hızlı çalışıyor.

Bende bir kere video izlemek için media player i açmıştım ve çok hızlıydı.Ama ayarlarından "settings" ya da özelliklerinden yawaşlatabiliyodum.Bunu deneyebilirsin.
  • Arkadaşlar çok teşekkür ederim. Sorunum düzeldi. Bu sorun zaten F.E.A.R.' ı yükledikten sonra olmuştu. Sildim düzeldi. Sanırım birşeyleri yanlış yüklemişim. Gerçi yanlış yüklemekten dolayı böyle b,r sorun çıkarmı bilmiyorum ama sonuçta düzeldi. Herkese teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.