Şimdi Ara

Bilgisayarımdaki problem. Lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyun oynarken bazen görüntü gidip geliyor, bazen reset atıyor resetten sonra açılınca hata adı blue screen diye yazı çıkıyor, bazen de oyun oynarken video sinyali yok uyku moduna geçiyor diyip ekran görüntüsü tümden gidiyor reset açmadan açılmıyor. sorun nerde ekran kartı mı? işlemci mi? ram mi? anakart mı?

daha önce de böyle hatalar oluyordu ve bütün parcaları sırayla değiştirip pc yi komple yeniledim, hala oluyor. Bu durumda ya aldığım parçalar da bozuktu. Yada bozuk olan parçayı değiştirmeden önce o mevcut olan bozuk parça, aldığım yeni parçaları da bozdu.
    sorunun nerde olduğunu tam olarak anlayabileceğim bir program vb var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: sınav2890

Oyun oynarken bazen görüntü gidip geliyor, bazen reset atıyor resetten sonra açılınca hata adı blue screen diye yazı çıkıyor, bazen de oyun oynarken video sinyali yok uyku moduna geçiyor diyip ekran görüntüsü tümden gidiyor reset açmadan açılmıyor. sorun nerde ekran kartı mı? işlemci mi? ram mi? anakart mı?

daha önce de böyle hatalar oluyordu ve bütün parcaları sırayla değiştirip pc yi komple yeniledim, hala oluyor. Bu durumda ya aldığım parçalar da bozuktu. Yada bozuk olan parçayı değiştirmeden önce o mevcut olan bozuk parça, aldığım yeni parçaları da bozdu.

PROGRAM OLACAGINI ZANNETMİYORUM AMA DENEME YANILMA YOLUYLA KOLAY BİR ŞEKİLDE BULUNABİLİR.İLK OLARAK SOYLE YAP EKRAN KARTINI CIKAR ONBOARD GÖRÜNTÜYLE TAKIL PCDE BAKTIN YİNE AYNI SEY OLUYOR RAMLERE GEÇ.EKRAN KARTINI TAK 2 RAM VARSA SIRAYLA BİRİNİ CIKAR TAK DENE BAKTIN YİNE VAR ONU CIKAR OTEKİ RAMİ TAK DENE.EĞER YİNE VAR İSE HDD BASKA PCDEN ALIP TAK DENE.

• quote:

Orijinalden alıntı: bymustafa59

quote:

Orijinalden alıntı: sınav2890

Oyun oynarken bazen görüntü gidip geliyor, bazen reset atıyor resetten sonra açılınca hata adı blue screen diye yazı çıkıyor, bazen de oyun oynarken video sinyali yok uyku moduna geçiyor diyip ekran görüntüsü tümden gidiyor reset açmadan açılmıyor. sorun nerde ekran kartı mı? işlemci mi? ram mi? anakart mı?

PROGRAM OLACAGINI ZANNETMİYORUM AMA DENEME YANILMA YOLUYLA KOLAY BİR ŞEKİLDE BULUNABİLİR.İLK OLARAK SOYLE YAP EKRAN KARTINI CIKAR ONBOARD GÖRÜNTÜYLE TAKIL PCDE BAKTIN YİNE AYNI SEY OLUYOR RAMLERE GEÇ.EKRAN KARTINI TAK 2 RAM VARSA SIRAYLA BİRİNİ CIKAR TAK DENE BAKTIN YİNE VAR ONU CIKAR OTEKİ RAMİ TAK DENE.EĞER YİNE VAR İSE HDD BASKA PCDEN ALIP TAK DENE.

evet mantıklı. teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hata lütfen yardım
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.