Şimdi Ara

Bilgisayarimdaki sorunun kaynagi ne olabilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar. Gecenlerde bir bilgisayar topladim. Düne kadar hic bir sekilde bir problem ile karsilasmadim. Dün bilgisayarim donup kaldi bir kac kez ve reset atmak zorunda kaldim. Battlefield 4 oynuyorum ve 60- 70 fps aliyordum. Dün bir kac kez dondu ve reset attim. Overclock yapmistim ve bios daki ayarlari default yaptim. Daha sonra yeniden oyuna girdigimde yaklasik 30 dakika sonra 60-70 fps den 10 fps ye düsüyor ve cok takiliyor normal olarak. Acaba bu sorun neden kaynaklaniyor olabilir. 3-4 gün sorunsuz bir sekilde calisti ve simdi bu sorunla karsilastim. Aida6 ve prime95 testini yaptim ve hic bir sorun ile karsilasmadim.SIcaklik dereceleri normal gözüküyor. Cevaplariniz icin simdiden tesekkür ederim.

Sistemim
    Asus H81M-Plus
    Intel G3258
    Msi Gtx 770 Twin Frorz Oc
    2x4 Gskill 1600
    680W be quiet
    Cooler Master Blizzard T2

• Güç kaynağının +12 -12 değerleri çok iyi.Bu durumda anakartın bir rem uyum tablosuna bakarmısın. şu adrestenhttp://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/mb/LGA1150/H81-A/H81_2DIMM_total_report1008.pdf
  • Acikcasi bu tabloya nasil bakacagimi bilmiyorum. GSkill F3-12800CL9D-8GBXL (4 GB, DDR3 SDRAM, 1600 Mhz, DIMM 240-pol.) RAM Module Latenzzeiten: CL9 (9-9-9-24). Marka ve modeli bu ama uyumlu olup olmadigini nasil anlayabilirim acaba? Bu konuda yardimci olabilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antimaterie -- 27 Şubat 2015; 15:48:00 >
  • Anakartınızın Biosunu güncelledinizmi .
  • Evet güncelledim.
  • Ramler uyumsuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki bana uygun bir Ram önerebilir misiniz acaba ? Anakartim Asus H81M Plus.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antimaterie -- 28 Şubat 2015; 23:05:52 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu nasil oluyor
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.