Şimdi Ara

Bilgisayarımdaki Uygunsuz Davranışlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sahip olduğum Bilgisayar:HP Pavilion dv6 1125-et Notebook,
    Core2 Duo t6600 2,2GHz
    3GB Ram
    1GB ATI Ekran Kartı
    Anlayacağınız profesyonel olmasa da iyi bir bilgisayar.

Son sıralarda AirRivals oynarken arasıra açık mavi renk bir ekran geliyor.Üstünde bir yazı veya resim yok.Bilgisayarımı prizden çıkarmam gerekiyor.

Eskiden oynarken bir sorun çıkarmazken s4 oyununu tekrar kurdum ve artık oyunda anlık takım lideri seçilirken(siz bunu aynı anda birkaç oyunucuya liderlik edip kısaca cpunun fazla kullanıldığı bir an olarak algılayın.) oyundan atıyor.Siyah ekran üzerinde sadece mouse u hareket ettirebiliyorum.,

Geçen gün DVD'den bilgisayara bir dosya aktarırken o sırada internetten bir video(çok düşük kalite,en fazla 9 dakika) izliyordum.Ekran siyahlaşıp bir hırlama sesi çıktı.(şu an bu yazıyı yazarken müzik dinliyorum,her an olabilir)

Ve masaüstünde rastgele yağtığım şeyler anında herkesin bileceği mavi ekran hatası(hayatımda ilk kez karşılaşıyorum)yaşadım. STOP kodunun kaç olduğunu hatırlamıyorum.

Arkadaşlar şunu söylemeliyim bu olaylar son 2 haftadır var.Yardımcı olursanız çok sevinirim.

• virüsten kaynaklanan bir sıkıntı gibi gözüküyor. Format atarsan düzeleceğini düşünüyorum.

Eğer öyle değilse zaten donanımsal bir sorun vardır. Teknik servise götürürsen daha iyi olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurwin

Merhaba arkadaşlar,
    Core2 Duo t6600 2,2GHz
    3GB Ram
    1GB ATI Ekran Kartı

Son sıralarda AirRivals oynarken arasıra açık mavi renk bir ekran geliyor.Üstünde bir yazı veya resim yok.Bilgisayarımı prizden çıkarmam gerekiyor.

Eskiden oynarken bir sorun çıkarmazken s4 oyununu tekrar kurdum ve artık oyunda anlık takım lideri seçilirken(siz bunu aynı anda birkaç oyunucuya liderlik edip kısaca cpunun fazla kullanıldığı bir an olarak algılayın.) oyundan atıyor.Siyah ekran üzerinde sadece mouse u hareket ettirebiliyorum.,

Geçen gün DVD'den bilgisayara bir dosya aktarırken o sırada internetten bir video(çok düşük kalite,en fazla 9 dakika) izliyordum.Ekran siyahlaşıp bir hırlama sesi çıktı.(şu an bu yazıyı yazarken müzik dinliyorum,her an olabilir)

Ve masaüstünde rastgele yağtığım şeyler anında herkesin bileceği mavi ekran hatası(hayatımda ilk kez karşılaşıyorum)yaşadım. STOP kodunun kaç olduğunu hatırlamıyorum.

Arkadaşlar şunu söylemeliyim bu olaylar son 2 haftadır var.Yardımcı olursanız çok sevinirim.

oyun sırasında bu tarz hatalar alıyorsan notebook unun ekran kartın ısınyordur. direk teknik servise gonder ekran kartının kontrolucusu ona bağlı olan diğer devre elemanlarında yada lcd sinin altındaki inventor da yada video ribbon nun sorun olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: cosmodream

quote:

Orijinalden alıntı: onurwin

Merhaba arkadaşlar,
    Core2 Duo t6600 2,2GHz
    3GB Ram
    1GB ATI Ekran Kartı

oyun sırasında bu tarz hatalar alıyorsan notebook unun ekran kartın ısınyordur. direk teknik servise gonder ekran kartının kontrolucusu ona bağlı olan diğer devre elemanlarında yada lcd sinin altındaki inventor da yada video ribbon nun sorun olabilir.

+1 sorun donanımsal gibi

• Arkadaşlar yardımlarınız için teşekkürler ancak donanımsal bir sorun olduğunu düşünmüyorum çünkü 2 senedir bu bilgisayara sahibim.Ha virüs olabilirse format atarım.Ama kesin bir bilgisi olanlar varsa lütfen sebebinin yanında bu sorunun çözümünü de versinler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ocsh -- 16 Kasım 2010; 12:49:49 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.