Bildirim
Bilgisayarımdan gelen cıt cıt sesler yardım!!!
Apple M4 çipli iMac Hepsi-Bir-Arada Masaüstü Bilgisayar: 8 çekirdekli CPU, 8 çekirdekli GPU, 24 inç Retina Ekran, 24 GB Birleşik Bellek, 512 GB SSD Depolama, Uyumlu Aksesuarlar. Gümüş Rengi : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DL6L7WY1
21 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Eğer açılırken yapıp sonra kesiliyorsa bilgisayar dvd sürücüleri tarıyordur muhtemelen.Eğer açık ve aktif iken de çıkarıyorsa ya işlemciyi zorlayacak bir şey yapıyorsundur ya da bilgisayarın(fanlarını) kasasını temizle(masaüstü ise).Ya da işlemci fazla ısınıyordur üzerine termal macun sür.Benden bu kadar,Saygılar;
------Linax-----
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Linax
Eğer açılırken yapıp sonra kesiliyorsa bilgisayar dvd sürücüleri tarıyordur muhtemelen.Eğer açık ve aktif iken de çıkarıyorsa ya işlemciyi zorlayacak bir şey yapıyorsundur ya da bilgisayarın(fanlarını) kasasını temizle(masaüstü ise).Ya da işlemci fazla ısınıyordur üzerine termal macun sür.Benden bu kadar,Saygılar;
------Linax-----
tşk ederm bilgisayar açıldıktan 1 saat 2 saat sonra yapmaya başlıyor 10 dalkka da bazen yarım saatte bır cıt ediyor ses sistemi bağladım acaba ondanmı die düşünüyorum ama bilmediğim için bişe yapamıyorum saygılar. -
bide şimdi farkettim müzik acıkken o çıt sesi yok müzik kapalı olunca yine geliyor müzik açıyorum sesini kısıp dinliyorum öyle bi ses gelmiyor -
KARDEŞİM MUHTEMELEN HOPARLÖR YÜZÜNDENDİR Bİ HOPARLORUN KABLOSUNU ÇIKART ÖYLE DİNLE EĞER HALA DEVAM EDİYORSA HDD ARIZASI OLABİLİR KAFA DİSKE SÜRTÜYORSA O SES ÇIKAR . BAD SECTOR TARAMASINDA DA BOZUK OLAN ÖLÜ SEKTÖRLERİ KISIMLARI GÖSTERMİŞ -
slm.1 saattir youtubeden müzk açıp sesi kıstım hıç çıt sesi gelmedi ama muzik kapalı olunca sesi kısıkta olsa çıt sesi geliyor.sayfalardan diğer sayfalara geçerken oluyor birde ama müzik çalarken sesi kısıkta olsa açıkta olsa gelmiyor.bide komple çıkarıp bakıyım yazarım yine durumunu -
hoparlörün jakı cıkıkkende cıt sesi çıkmıyor sadece takılı bişey çalmazken çıt ediyor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X