Şimdi Ara

Bilgisayarımdan memnun olamadım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar geçen hafta içerisinde forumdan anakart işlemci ve ram aldım dün ramin gelmesi ilede akşam topladım

ANAKART : ASUSP5E3 DELUXE
    İŞLEMCİ : Q6600
    RAM : DDR3 OCZ 1600 1*2
    HDD : 2*500 SAMSUNG 16 MB

şimdi sorunum birtürlü windowsu yükleyemedim sabaha kadar uğraşlarım sonucunda yükledim fakat yüklerken sürekli windows ntfs.sys zarar vereceği düşünülerek kapatılmıştır diyor ve biostaki ayarlarım sürekli değiştiği gibi windowsa giremiyorum. ramin tekini aldığım zaman girdim fakat berbat bir yavaşlık diğer rami taktığımda onunla da çalışıyor. Ama tek ram olarak, benim bundan önceki makinam p4.3.0 idi bundan kat kat hızlı idi..ramlerin 2sini birden kullandığım zaman yine mavi ekranda windows tarafından engellendiğini yazan yazılar çıkarak giremiyorum. birde diğer donanımlar adı altında (PCI standart ISA köprüsü üstünde) bu olay sanırım yüklemede gördüğüm kadari ile yükleyemedim. işyerindeki arkadaşlara götürdüm sabah çözemedik bana bir yol yada yardımcı olursanız çok teşekkür ederim. Saygılarımla hayırlı akşamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bensende -- 15 Ekim 2008; 19:33:50 >

• pcimde ki bios bilgileri sürekli değşiyor diyorsunuz o zaman Bios Pilinizde ARıza Var Öncelikle Bir Bİos Pili ALın
    SOnra Sizin Ramlerden ikisi Yada Birinde Sorun var Çünkü Mavi ekran Hataları Genellikle Ondan Kanaklanır oke Kolay gelsin
  • akşam eve geçtiğimde uygulayacağım vermiş olduğunuz cevap için teşekkür ediyorum vid değerleri nasıl doğrumu peki
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alpay_18

pcimde ki bios bilgileri sürekli değşiyor diyorsunuz o zaman Bios Pilinizde ARıza Var Öncelikle Bir Bİos Pili ALın
    SOnra Sizin Ramlerden ikisi Yada Birinde Sorun var Çünkü Mavi ekran Hataları Genellikle Ondan Kanaklanır oke Kolay gelsin

Buda olmassa

orjinal bir windows cd si ile kurmayı dene.
  • Ramler 1600 mhz ddr3 biosda gerçek mhz değeriylemi görüyor ? yavaşlama sebebi o da olabilir gerçek mhz gösterin ve aynen bios pili bitik olabilir katılıyorum .
  • bios pilini değiştirdim ramleri tek tek takıyorum bios güncellemesi yaptım 2. bir xp yükledim fakat açılırkende kapanırkende çok yavaş 21 e kadar sayıyor açılışta bios güncellemesinden sonra xp'ye giriyorum fakat girişlerde ve çıkışlarda sorun yaşıyorum çok yavaş tekrar başlat dediğimde başlatamıyor açılışa geçmiyor power düğmesinden kapatıp öyle açıyorum vermiş olduğunuz bilgiler için teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bensende -- 23 Ekim 2008; 9:13:33 >
  • anakartta sorun var bence bilmedigini bilsende. sorun anakartta.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.