merhaba, ben lenovo z580 kullanıyorum i7 işlemci 6gb ram nvidia geforce gt 635M ekran kartına sahip bilgisayarım var. bilgisayarımdan memnunum fakat yeni çıkan oyunlarda en düşük grafiklerde oynuyorum veya hiç oynayamıyorum. bilgisayar laptop olduğundan ısınma problemi de var toz temizleme modunu açarak fanları hızlandırıyorum fakat çok bir etkisi olmuyor. onun dışında ekran kartı vasat derecede. bilgisayarımın 1 yıl daha garantisi var fakat ben ekran kartı hariç diğer parçalarının iyi olduğunu düşünüyorum. yeni bir ekran kartı alıp bilgisayarıma taksam sizce bir sorun olur mu, performans artarmı yada performansın düşüklüğü başka hangi nedenlerden kaynaklanır? örneğin bilgisayarım şarj durumu azalınca oyunlarda kasma yapıyor sistemi daha az yoruyor ve pili daha az harcıyor fakat benim oyun performansım haliyle düşüyor. pilini çıkarıp prize takarak oynayarak bu problemi çözdüm. ayrıca win8'in bilgisayarlarla uyumunun az olduğunu düşünüyorum çünkü gereksiz kasmalar yaratıyor mesela sağ tık yapınca baya bekletiyor. bunun gibi bildiğiniz sorunları ve çözümlerini benimle paylaşırsanız çok sevinirim biraz uzun oldu fakat bayadır merak ettiğim kafamdaki soruları yazıya döktüm. cevap veren herkese şimdiden teşekkür ederim
Oyun için su anda hala en iyi sistem bana göre win'dir. Hocam öncelikle laptopu aç temizle işlemcinin falan termal macunu bitmiş, kurumus olabilir ona bak performans artar sonra temiz bir format at ise yarayacagini dusunuyorum, ekran artin fena değil çünkü acar diye tahmin ediyorum, laptop ekran kartı değiştirmek bir ton derttir söyleyeyim yurtdışından falan gelecek çünkü. mxm upgrade uyumu olması lazım öncelikle yoksa olmaz ama ilk dediklerimi uygulayabilirsiniz önce
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme