Şimdi Ara

BiLgisayarımdan ses çıkmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşLar biLgisayarımda ses sorunu var
    driver günceL
    biosdan açık
    hoparlörde sorun yok kabLoda vb. srun yok
    ses kartının yanmış oLduğunu düşünüyorum ama onboard yansa anakartLa beraber gtmezmi ?
    yardımLarınızı bekLiyorum bi türLü yapamadım.
    birde dikkatimi çeken bi noktadaşu ; önceden kabloyu takdığımda jak takıLdı diye bi uyarı geLiyordu o uyarıyıda alamıyorum artık :/

• bendede aynı sorun var arkadaşlar dün format attım bilgisayara ama ne yaptıysam ses geri gelmedi ASUS A7V8X-X anakartımla ses tümleşik yardımcı olursanız sevinirim...:(
  • HD Sound Efect manager yüklümü pc de çünkü jak takıldı uyarısını manager programları verir
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLFoNs0

HD Sound Efect manager yüklümü pc de çünkü jak takıldı uyarısını manager programları verir

Hayır yükLü değiL hemen yükLüyorum HD Sound Efect manage şekLinde aratırsam buLabiLrm dimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LosTanqeLTR

quote:

HD Sound Efect manager yüklümü pc de çünkü jak takıldı uyarısını manager programları verir

Hayır yükLü değiL hemen yükLüyorum HD Sound Efect manage şekLinde aratırsam buLabiLrm dimi?

maLesef oLmadı durum aynı sağ aLtdaki ses e tıkLadığım zaman çaLıyor oLarak gözüküyor ama ses yok :/
  • Bak mesela benim şöyle.
    Ana ses:Realtek
    patch:Realtek hd audio driver (yani manager programı)

Birde bilgisayarım>sağ click>özellikler>donanım>aygıt yönticisi bak ünlem işaretli bişeyler varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PC Doktor -- 2 Eylül 2010; 22:19:46 >
  • Hayır Tek ünLem usb de oda kart okuyumda sorun var o yüzden :/
    bi türLü yapamadm ya deLi oLucam neden böLe yapıo bu :/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ses sürücüsüne ait driverleri kaldırıp everest ultimate ile ses driverini yüklemeyi dene
  • quote:

ses sürücüsüne ait driverleri kaldırıp everest ultimate ile ses driverini yüklemeyi dene

denedim onuda zaten anakartın cd sindeki driverLa aynı :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.