Şimdi Ara

bilgisayarımdan uyarı alıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarımda süreki uyarılar alıyorum(xp.prf).Ayrıca intrnetim hata raporu verip vermiyeceğii soruyor ve interneti kitleyip duruyor.AGV Anti vürüs purogramı yüklü taratmama rağmen agv torjan virüs bulundu uyarısı alıyorum.Ayrıca Ad-Aware-Se ilede casus yazılımların peşine düşüyorum.Aralıklı olarak bu puroramı yüklemek istiyormusun istiyorsan eveti tıkla diye uyarılar geliyor.Kendi başına internet açılış sitesi tayin ediyor ve kendi başına birtakım sitelere bağlanıyor.Bu illetlerden kendi başıma nasıl kurtulabilirim.

• quote:

Orjinalden alıntı: ramkom

Bilgisayarımda süreki uyarılar alıyorum(xp.prf).Ayrıca intrnetim hata raporu verip vermiyeceğii soruyor ve interneti kitleyip duruyor.AGV Anti vürüs purogramı yüklü taratmama rağmen agv torjan virüs bulundu uyarısı alıyorum.Ayrıca Ad-Aware-Se ilede casus yazılımların peşine düşüyorum.Aralıklı olarak bu puroramı yüklemek istiyormusun istiyorsan eveti tıkla diye uyarılar geliyor.Kendi başına internet açılış sitesi tayin ediyor ve kendi başına birtakım sitelere bağlanıyor.Bu illetlerden kendi başıma nasıl kurtulabilirim.

bilgisayarım özellikler gelişmiş hata bildirimi ni kapat

makinanda trpo0jen var ve temizleyemiyorsun ben olsam siitemi yeniden kurarım
  • chash'in dedigini yapmadan once baslingictan butun deneme yanilma yontemiyle calisan butun programlari kaldirip bir de o sekilde dene. Baktin olmuyor o zaman chash'in dedigi gibi en bastan sistemi yeniden kurman gerekiyordur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Format atarken aldığım hata
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.