Şimdi Ara

Bilgisayarımdan yanık kokusu geldi !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu gece saat 3 gibi falan film izliyodum laptopta birden yanık kokusu geldi yanık kokusu derken plastik yanığı böyle kablo yanığı gibi :D .anladığım kadarıyla laptopun sağ tarafından. tabi korktum hemen kapattım bilgisayarı şimdi geri açtım gayet normal çalışıyo, laptopumu bilgisayar masası üstünde kullanıyorum sol tarafta biraz boşluk var ki ekran kartı masayı da çok ısıtmasın diye acaba masadan dolayı mı yanık kokusu yoksa laptopumda bişeyler mi yandı :D bu arada 5745G bataryasını çıkararak kullanıyorum sürekli fişte yani. yanık kokusunun sebebi sizce ne olabilir ? sabah metro 2033 oyununu kurdum, 5 dk falan oynadım sonra kapattım ekran kartı 91 dereceydi, acaba bundan kaynaklı mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serobey -- 25 Ağustos 2011; 4:40:54 >

• işlemcide vaya ekran kartında olabilir sıcaklık yüksekse anakart olsa açmam olasılığı vardı güç kartında olsa prizle çalışmazdı baktırma n gerekli üzerine gidersen masraf çıkarsana garanti varsa doğru servise yoksa bi pc ciye git baksınlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayardan gelen garip koku
    2 yıl önce açıldı
    Modemde yanık kokusu ve ses
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.