Bildirim
Bilgisayarımdfan düt sesi geliyor lütfen yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
sesleri kodlayabilir misin?
1 uzun 2 kısa gibi... -
arkadaşım sıcaklardan dolayı cpu anakart ve ram sıcaklık değerleri yüksek olabilir. ve onboard ses kartı kullanıyorsan bu sesin hoparlörden gelmeside normal. sen kasanını içini bir aç ve tozu toprağı temizle. ondan sonra cpu nun termal macununa bak bakim duruyormu yerinde (erimiş olabilir) sonra fanlarını temizle ve mümkünse kasanı yüksekte biyere koy. -
ya bensi stemi hızlandırmak için regeditten sistem ayarlarıyla oynamıştım ondan olabilir mi . athlonx2 4200 işlemci 1024 ram var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soresvan -- 6 Ağustos 2007; 0:15:54 > -
arkadaşlar kayıt defterini eski ayarlarına nasıl getirebilirim lütfen yardım işlemci yanacak galiba... -
korkma işlemci öyle ha diye yanacak bişi değil...
kayıt defteriyle bi alakası yok onun. işlemci ısısını bi kontrol et bakalım. eğer ek bi program kullanıyosan ve uyarı sinyali için belirlediğin ısıya geliyosa sıcaklık birler öyle. bi de biosa girip ısı ayarlarını kontrol et. anakart da bi sorun algılayınca bipler öyle(sıcaklık gibi.). tabi bu bipleme sıcaklıklarını sen ayarlayabiliyosun. bazen. yine biosdan bu ayarları kontrol et.
nerdeydi, nasıl bulacam diye kararsızsan biosu default ayarlarına getir..
kolay gelsin.... -
işlemci ısısı 42-43 derece
system ısısı 35 derece
fan hızı 3425 rpm
bu değerler nasıl anormal mi -
süper değerler...
ayarlarını kontrol et...
benim işlemci 55 derecede... -
O ısıyı nasıl kontrol edicez? -
CPU yazmıor ama GPU yazıor o da 99 Derece -
quote:
Orjinalden alıntı: PUni
O ısıyı nasıl kontrol edicez?
Biostan bakabilirsin.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- bios ekranı gelmiyor
- check signal cable ne demek
- kısıtlanmış wifi nasıl düzeltilir
- hogwarts legacy açılmıyor
- ekran kartı olmadan bilgisayar çalışır mı
- pc otomatik kapatma
- ekran kaydı alma
- donanım sanallaştırma nasıl açılır
- suya düşen telefona mucize çözüm
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X