ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE HEPİNİZE KOLAY GELSİN,benim sorununm şu;
1)bilgisayarın fişini çektiğimde ve tekrar taktığımda bilgisayar çok geç açılıyor ( mesela 10-15 dk. arası) bunun sebebi nedir,düzeltilebilirmiyim ve nasıl düzeltebilirim. 2)MTU ingilizce-türkçe türkçe ingilizce sözlüğü yükleyemiyorum exe hatası veriyor. ne yapabilirim?
YARDIMLARINIZ İÇİN VE PAYLAŞIMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER
Sistemin , işletim sistemin hakkında bilgi verebilirmisin?
merhaba öncelikle tabiyki birçok sebep sıralana bilir ama ilk akla gelen power mtu ya gelince o yazılım yüklenmez kopyala yapıştır dersin ve içinden çalıştırırsın.....
arkadasım hersey cok guzel yazmıssın ama sıstemım su su desen yaa daha ıyı anlasan sımdı bır celeron 1.6 var bırde p4 3.0 var.bır 128 ram var bırde 1 gb ram var nasıl bısey anlamayız kı bılgısayarın sıstemın kotuyse okadar acılması dogaldır.ıngızlıce sozcugununde neden exe hatası verdıgınde pek bılgı sahıbı olarak bısey dıyemem program bozuklugu vardır bazı dosyaları eksıktır vb. hatalar meydana gelır...
quote:
Orjinalden alıntı: baranel
merhaba öncelikle tabiyki birçok sebep sıralana bilir ama ilk akla gelen power mtu ya gelince o yazılım yüklenmez kopyala yapıştır dersin ve içinden çalıştırırsın.....
Sistemin geç açılmasının powerla pek alakası olacağını zannetmiyorum. Bo sorun %51 ihtimal harddiskle alakalı. Sistemin özelliklerini bilmemiz lazım arkadaşım. Müneccim değiliz sonuçta. 15 dk. da açılan sistemide ilk defa duyuyorum.
pc yi güvenli kipte açmayı denedinmi peki
Arkadaşın dediği gibi HDD olabilir. Bozuk ama hala çalışabiliyosa çok yavaşlatır sistemi. keni sistemimden örnek vereyim.3.0 GHz ve 1 GB RAM lik sistemime bad sector bulunan disk taktım. normal açılışı 50 sn ye geçmeyen sistem 4-5 dk da açıldı. masaüstü geldi hala işlem yapılacak gibi değildi.
Mümkünse farklı bi diskle sistemin açılma hızına bak.
arkadaşlar paylaşımlarınız için teşekkürler ama bi anlatım bozukluğu olmuş.bilgisayarım power tuşuna bastığımda açılmıyor işletim sistemine 1 dakikadan daha az bi süre içinde bağlanıyor. yani bilgisayarım hiç açılmıyor ne fan çalışıyor nede başka sistemler.