Arkadaşlar bir süre önce hiçbir şey yokken pc yi çalıştırdım ancak görüntü gelmedi . Windowsun açılış sesini vs herşey normal ama görüntü gelmiyordu ve monitörümün yeşil yanması gereken ışığı yeşil renk yanıp sönüyordu . Birkaç defa Reset attım ve düzeldi . Sürekli aynı sorunu yaşıyordum ama derslerimin yoğunlugundan ilgilenemedim maalesef. Pc öncesinde ne kadar kapalı kaldıysa reset atarak görüntünün geri gelmesi için okadar uğraşmam gerekiyordu . Eğer 1 saat kapalı kaldıysa ilk denememde açılıyordu . Bugün yine aynı şekilde pcyi başlattım . görüntü gelmedi . reset attım 1-2 defa bu sefer görüntü geldi ama tüm renklerde hafif bir yeşil tonu var . Ekran kartımın ısınma problemi hiç olmadı . daha önce böyle bir sorun yaşamamıştım . Problem neyden kaynaklaniyor olabilir sizce ? teşekkürler .
ekran kartı bağlantilarini kontrol et driver guncellemesi yap kasa tozluysa temizle bu bahaneyle :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bağlantılarını kontrol ettim . Kasayı da temizledim :) Ama maalesef sonuç aynı . Monitörüm eski baya . VGA ekran kartım ise hdmi . Dönüştürücü kullanıyorum acaba kartta ya da monitörde sorun yaratabilir mi ? Ekran kartımda sorun yoktur umarım . Baya zor şartlar altında almıştım . Şuan monitörü değiştirmeye razıyım :(
Aynı sorun ile bende karşılaştım.Bilgisayarı actıgımda bazem ekran kartımdan goruntu alamıyordum.Ana karta taktıgımda ise sorun yoktu.Bilgisayarcı bir arkadasıma danıstım oda kasayı getirmemi soledi.Yerinde farklı bir monitor ile denedik ama bir sorun cıkmadı.Bu sorunu nasıl cozdun dersen cok enteresan bir sekilde cozdum.Konuyla hic bir alakası yokken power kablom yanmıstı be degistirmek zorunda kaldım. yeni kablo aldıgımdan beri hic bir sekilde bu sorun ile karsılasmadım
Aslında mantıklı . Kasayı temizledim ama Power sup ı ayrıca açıp temizlememiştim . Eğer yeterli güç alamiyorsa olabilir . Deneyip sonucu yazıcam .