Şimdi Ara

Bilgisayarimi DMZ ye aldim upnp kapatmalimiyim? (CÖZÜLDÜ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarimi DMZ ye aldim upnp kapatmalimiyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donanimavrupa -- 6 Ocak 2014; 3:43:21 >

• up
  • up
  • Kapatmak ZORUNDA değilsin ve bu ikilem konusunda ne yapacağın biraz "tarz" meselesi denebilir. Güvenlik konularında çok takıntılı değilsen ve upnp açık bıraktığında herhangi bir bağlantı ya da veri aktarımı sorunu yaşamıyorsan açık kalsın. Üşengeçlik diz boyu olsun. Çalışıyorsa elleme mantığı işlesin. Ancak performans anlamında bir katkısı olmadığı söyleniyor. Seçim senin.
  • Söyle birsey farkettim diyelim fifa 14 oynuyorum güzel, oyundayken telefonla internette tam gezindigimde oyunda takilma oluyor, upnp yapiyor olabilir mi? QOS ENGINE actim bakalim denicem devam ederse sorun upnp kapatip denerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mersinli.

Söyle birsey farkettim diyelim fifa 14 oynuyorum güzel, oyundayken telefonla internette tam gezindigimde oyunda takilma oluyor, upnp yapiyor olabilir mi? QOS ENGINE actim bakalim denicem devam ederse sorun upnp kapatip denerim

Böyle bir şey duymadım hiç ama misal skype gibi sesli konuşma programlarında ses kesilmelerine neden olabildiğini duymuştum. Herkesin konfigürasyonu ve durumu farklı oluyor tabi o da var. Takılmalardan upnp'nin sorumlu olması son derece muhtemel bana sorarsan. Mantık açısından makul. Ancak Fifa'yı online mı oynuyorsun single mı? Tek başına oynuyorsan tuhaf. Online ise çok mantıklı. Olmadı kapat yahu hiçbir esprisi yok aslında. Üç kuruş fazladan güvenlik için çekilmez
  • Online oynuyorum. kesinlikle sorun su online oynarken telefonla islem yapmadigimda hic bir sorun yok ama diyelimki browseri actim ve misal google bisey yazdim aramaya basar basmaz oyunda 5 saniye takilma sorunu oluyor arama bitince tekrar düzeliyor. QOS ENGINE buna yardimci olabilir insallar.

QOS ENGINE
    Yapılandırılması D-Link Smart QoS için bu bölümü kullanın.QoS motoru, FTP veya Web veri olarak ağdaki diğer veri trafiği üzerinde benzer oyunları trafik, öncelik sağlayarak online oyun deneyimini geliştirir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donanimavrupa -- 4 Ocak 2014; 1:36:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2 Router arasi VPN kurulumu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Denemekten zarar gelmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Denedim cözüldü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donanimavrupa -- 5 Ocak 2014; 2:00:23 >
  • Konu başlığının yanına (ÇÖZÜLDÜ) yazarsan iyi olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.