Şimdi Ara

ttnet modem kurulumu. kullanici adi sifre hatasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
6.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • telefona mesaj geldi internet acilmistir diye. modem ayarlarini eksiksiz yaptigima 99% emin oldugum halde (daha once defalarca yaptim baska kisilere) kullanici adi sifre hatasi veriyor

• Yapay Zekanın Yanıtı

TTNET Modem Kurulumunda Kullanıcı Adı veya Şifre Hatası

Türk Telekom'un fiber internet hizmeti TTNET'e modem kurulumu sırasında kullanıcı adı veya şifre hatasıyla karşılaşabilirsin. Bu hata, internet bağlantısının kesintiye uğramasına neden olabilir. İşte bu hatayı gidermen için adımlar:

• Modem arayüzüne girerek kullanıcı adını ve şifreni doğru girdiğinden emin ol. Bu bilgiler genellikle modemin yanında bulunan etikette yer alır.
    • Bilgisayarındaki ağ ayarlarını kontrol et. Ayarların DHCP olarak yapılandırıldığından emin ol. Bu sayede modem, otomatik olarak bir IP adresi atayacaktır.
    • Modemini yeniden başlat. Bu, geçici bağlantı sorunlarını giderebilir.
    • Modemini farklı bir prize takmayı dene. Prizde arıza olabilir.
    • TTNET müşteri hizmetlerini arayarak destek iste. Hesabınla ilgili bir sorun olup olmadığını kontrol edebilirler.

Yukarıdaki adımları izleyerek TTNET modem kurulumu sırasında karşılaştığın kullanıcı adı veya şifre hatasını giderebilirsin. Hala sorun devam ediyorsa, modemin arızalı olma ihtimali vardır ve bir teknisyenin müdahalesi gerekebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • blackwar19 kullanıcısına yanıt
    yapacaklarınız;modemi sıfırlayıp kurulumu chrome veya opera ile yapmanız...muhtemel ie ile kurmaya çalışıyorsunuz..benide çok uğraştırmıştı.gerisini biliyorsunuz zaten...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hezerfen

yapacaklarınız;modemi sıfırlayıp kurulumu chrome veya opera ile yapmanız...muhtemel ie ile kurmaya çalışıyorsunuz..benide çok uğraştırmıştı.gerisini biliyorsunuz zaten...

simdi de bunu hatayi veriyor

TTNET Port Hatası Bilgilendirme
    Bağlantınız teknik bazı nedenlerden dolayı sağlanamamaktadır.
    Arıza kaydı açılması için yandaki alanları doldurmanızı rica ederiz.Hattınıza ait kontrollerin yapılabilmesi için sorun giderilene kadar lütfen modeminizi açık bırakınız.Modem ayarlarınızda herhangi bir değişiklik yapmayınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackwar19

quote:

Orijinalden alıntı: hezerfen

simdi de bunu hatayi veriyor

TTNET Port Hatası Bilgilendirme
    Bağlantınız teknik bazı nedenlerden dolayı sağlanamamaktadır.
    Arıza kaydı açılması için yandaki alanları doldurmanızı rica ederiz.Hattınıza ait kontrollerin yapılabilmesi için sorun giderilene kadar lütfen modeminizi açık bırakınız.Modem ayarlarınızda herhangi bir değişiklik yapmayınız.

Hattınız bağlı olduğu port arızalı olabilir, arıza kaydı açtırıp sorunun giderilmesini bekleyeceksiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• blackwar19 kullanıcısına yanıt
    hattınız henüz açılmamış zannedersem..arıza kaydı verin..dolapta veya santralde sıkıntı oluyor amma hat açık görünebiliyor...
    "koyunun olmadığı yerde keçiye abdürrahman çelebi"dediğimiz için yukarıda saydıklarım hep başıma gelmiştir..santralde küçücük mandalı yukarı kaldırmayı(jumperden biraz büyükçe-jumper) bile iş bilenler var maalesef...
    neden hep böyle ağırdan alıp kendilerini ağır satarlar bilinmez..kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hezerfen -- 27 Şubat 2014; 16:32:08 >
  • quote:

telefona mesaj geldi internet acilmistir diye. modem ayarlarini eksiksiz yaptigima 99% emin oldugum halde (daha once defalarca yaptim baska kisilere) kullanici adi sifre hatasi veriyor

Kaç günde aboneliğiniz aktif edildi ? Bende abone oldum bugün bağladılar DSL ışığı yanıyor ama internete bağlanamıyorum sms gelmesi gerekiyormuş. Uzun süre bekledinizmi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: parayban

quote:

telefona mesaj geldi internet acilmistir diye. modem ayarlarini eksiksiz yaptigima 99% emin oldugum halde (daha once defalarca yaptim baska kisilere) kullanici adi sifre hatasi veriyor

Kaç günde aboneliğiniz aktif edildi ? Bende abone oldum bugün bağladılar DSL ışığı yanıyor ama internete bağlanamıyorum sms gelmesi gerekiyormuş. Uzun süre bekledinizmi?

10 dakikada falan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    IPTV dosya adi ne olmali?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 4440375 arayın sorununuzu anlatın eğer kullanıcı adı şifre bilgileri TR-069 üzerinden otomatik girildiyse modem arayüzünden siz elle girin
  • cevap verenlere tesekkur ederim. sorun duzelmistir
  • Arkadaslar ayni durumdan muzdaripim. Kutuda kablolari tak otomatik baglanacak diyordu. Modem altindaki k.adi sifreyi girdim. O malum sayfaya yonlendim. Ttmet musteri hizmetlerini aradigimda k.adini verdiler ama sifre hala yok. Bekleyeceksin diyorlar. Cok uzun surer mi? Bir de 35 8 vs bilgi giriyoruz ya, asagidan arayiz secip mi girecegiz, yoksa birsey secmeden direk mi kaydet diyecegiz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur!..

Arkadaslar ayni durumdan muzdaripim. Kutuda kablolari tak otomatik baglanacak diyordu. Modem altindaki k.adi sifreyi girdim. O malum sayfaya yonlendim. Ttmet musteri hizmetlerini aradigimda k.adini verdiler ama sifre hala yok. Bekleyeceksin diyorlar. Cok uzun surer mi? Bir de 35 8 vs bilgi giriyoruz ya, asagidan arayiz secip mi girecegiz, yoksa birsey secmeden direk mi kaydet diyecegiz?

alan kodsuz telefon numarasini dene sifre yerine 378 78 78 gibi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Onur!..

Arkadaslar ayni durumdan muzdaripim. Kutuda kablolari tak otomatik baglanacak diyordu. Modem altindaki k.adi sifreyi girdim. O malum sayfaya yonlendim. Ttmet musteri hizmetlerini aradigimda k.adini verdiler ama sifre hala yok. Bekleyeceksin diyorlar. Cok uzun surer mi? Bir de 35 8 vs bilgi giriyoruz ya, asagidan arayiz secip mi girecegiz, yoksa birsey secmeden direk mi kaydet diyecegiz?

alan kodsuz telefon numarasini dene sifre yerine 378 78 78 gibi

telefonsuz aldik. zaten onlar da goremiyor. sifre belirlenemiyor diye ariza kaydi aldilar. bakalim aramalarini bekliyoruz. ilk gunden illallah dedirtti bu firma saolsun
  • sorun aynı. Siz nasıl çözdünüz? ne kadar sürdü?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.