Şimdi Ara

Bilgisayarımı ilk açtığımda nete bağlanmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar sorunum şu bilgisayarımı ilk açtığımda bilgisayarımda internet bağlantısı yok görünüyor modem takılı olmasına rağmen aslında benim için fazla büyük bir sorun teşkil etmiyor çünkü ağ paylaşım merkezinden bağdaştırıcıyı devre dışı bırakıp tekrar etkinleştirince düzeliyor internet geliyor ancak ben bunu pc mi her açtığımda yapmaktan sıkıldım bu soruna bir çaresi olan var mı teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ENESUS -- 21 Temmuz 2013; 13:23:20 >

• ENESUS kullanıcısına yanıt
    Dns değiştirdiğiniz yerden sabit ip verirseniz sorun düzelecektir.Aşağıdaki adreste resimli anlatım mevcut.
    http://www.emulem.drorhan.com/eMulelan.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: ENESUS

Evet arkadaşlar sorunum şu bilgisayarımı ilk açtığımda bilgisayarımda internet bağlantısı yok görünüyor modem takılı olmasına rağmen aslında benim için fazla büyük bir sorun teşkil etmiyor çünkü ağ paylaşım merkezinden bağdaştırıcıyı devre dışı bırakıp tekrar etkinleştirince düzeliyor internet geliyor ancak ben bunu pc mi her açtığımda yapmaktan sıkıldım bu soruna bir çaresi olan var mı teşekkürler...

Peki network ikonu 'bağlantı yok' şeklinde görünmesine rağmen nette gezebiliyor musun? Yani aslında net var mı? Kontrol et.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Virinom

Dns değiştirdiğiniz yerden sabit ip verirseniz sorun düzelecektir.Aşağıdaki adreste resimli anlatım mevcut.
    http://www.emulem.drorhan.com/eMulelan.html

Buradakileri yaptım ve bugün pc me girdiğimde internette sorun olmadığını gördüm teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.