Şimdi Ara

Modemi değiştirdim nete girmiyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
15.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Modem yandıda yeni modem aldım taktım giremiyorum nete. İnternet cafeden yazıyorum yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Modem Değiştirdim, İnternete Giremiyorum: Nedenleri ve Çözümler

Modemi değiştirdikten sonra internet bağlantısı olmadığı sorunuyla karşılaşmak yaygındır. Bu sorun, çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir ve çözümü de buna göre değişir.

Modemi Yerini Değiştirdim, İnternete Giremiyorum

Modemin yerini değiştirdikten sonra internet bağlantısı yoksa, öncelikle şunları kontrol et:

• Modemin elektrik prizine takılı ve açık olduğundan emin ol.
    • Modem ile bilgisayarın veya yönlendiricinin arasında uygun bir kablo bağlantısı olduğundan emin ol.
    • Modemin üzerindeki ışıkların sabit yandığını ve yanıp sönmediğini kontrol et.

Modem Değiştirdim Ne Yapmalıyım?

Modemi değiştirdikten sonra internet yoksa, şu adımları uygula:

• Modemi yeniden başlat: Modemi kapat ve birkaç dakika sonra tekrar aç.
    • Bilgisayarını veya yönlendiricini yeniden başlat: Bu işlem, geçici bağlantı sorunlarını gidermeye yardımcı olabilir.
    • Kabloları kontrol et: Modeme bağlı tüm kabloları gevşeklik veya hasar açısından kontrol et. Gerekirse kabloları değiştir.
    • İnternet sağlayıcınla iletişime geç: Sorun devam ederse, internet sağlayıcınla iletişime geç ve onlardan yardım iste.

Modem Değişti İnternete Bağlanmıyor

Modemi değiştirdikten sonra internete bağlanamıyorsan, şunları kontrol et:

• Modemin doğru yapılandırıldığından emin ol: Modemin kullanıcı kılavuzuna başvurarak doğru şekilde yapılandırıldığından emin ol.
    • Bilgisayarının veya yönlendiricinin ayarlarını kontrol et: İnternet bağlantı ayarlarının doğru olduğundan emin ol.
    • Güvenlik duvarını veya antivirüs yazılımını kontrol et: Güvenlik duvarı veya antivirüs yazılımı, internet bağlantısını engelleyebilir. Bunları geçici olarak devre dışı bırakmayı dene.

Bu adımları uyguladıktan sonra hala internet bağlantın yoksa, sorunu gidermek için profesyonel yardım alman gerekebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Heh o iş çok boktan bir olay, kurması filan var ben yapamamıştım bi 10 lira verdim eleman var ona kurdurduydum.
  • modemin giriş numarasına bak netten. Tarayıcına yaz giriş numaranı. modem kullanıcı adı ve parolasını yaz daha sonra ttnetin verdiği Kullanıcı adı ve parolanı kurulum menusune yaz sayı değerlerinede 8 - 35 gir. PPPOE seçeneğini işaretler.

Üzgünüm buradan anlatabileceğim ancak bu kadar çünkü modeminin marka ve modelini bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cingozzz -- 2 Eylül 2011; 20:35:55 >
  • Modemin driverını yükledinmi ? Driver yükleyip kullanıcı bilgilerini modeme tanıtman lazım öyle takınca çat diye çalışmıyor bu aletler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asdfcizxc

Modemin driverını yükledinmi ? Driver yükleyip kullanıcı bilgilerini modeme tanıtman lazım öyle takınca çat diye çalışmıyor bu aletler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.