Şimdi Ara

Bilgisayarımı nasıl hızlandırabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şuan işyerinden yazıyorum o yüzden bilgisayara ait ayrıntılı bilgi veremeyebilirim. ama birebirhttp://www.especsfeatures.com/lenovo-ideapad-series-z570-laptop-156-inches-laptop-2-mp-camera-core-i5-processor/ budur.
    içinde adam akıllı ne film ne müzik nede bi halt var. zamanında harddiski yandı değişime gidip geldi mahvoldu geldi. arada ekranım simsiyah oluyor görev yöneticisinden düzeltiyorum. genel olarak soruna ilişkin çözümü olan varmı acaba..

Güncellemeler böyle sıkıntı yaratırmı?

Bilgisayarımı nasıl hızlandırabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vesah -- 8 Ocak 2014; 12:40:51 >

• bilgisayarınız harici ekran kartlı gayet güzel ve yeterli donanıma sahip. işletim sisteminden kaynaklanan bir yavaşlama olabilir. format sorununu çözebilir.

ikinci seçenekte imkanınız varsa ssd alın. performansı çok fark ediyor. tavsiye ederim. sanırım üstünde 640 gb bir hdd var. 120 lik bir ssd alıp çıkan harddiskide harici kutuyla yedek olarak kullanabilirsiniz.

arada 3 gb ram i 4 veya 8 e de çıkarırsanız canavar gibi olur. maddi durumunuzu bilmiyorum o yüzden seçim size kalmış. 8 gb a kadar desteği var notebookun.
  • sorun yazılımsal gözüküyor görev yöneticisinden düzeltiyorum derken nasıl yaptınızı yada neyi kapattınız sölerseniz daha iyi olur
  • ceo-tr kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim ama format atmaktan çekiniyorum yanlışmı bilmiyorum ama format garanti kapsamından çıkarıyormu? @ceo-tr
  • barobmw kullanıcısına yanıt
    Görev yöneticisini açınca ekrandaki karaltı bazen kayboluyor yani düzeliyor. ama düzelmessede tekrar restart atmak zorunda kalıyorum. görev yöneticisinden bilgisayar açıldıgındaki otomotik açılan skype fln gibi programları kapatıyorum düzelme oluyor.

Çok fazlada bilgisayar yazılımlarından falan anlamadığımiçin buraya başvurdum. Zaten bilgisayarın içini boşaltma sebebimde sürekli kendini yedekliyordu D sürücüsüne uyarı veriyordu.
    @barobmw
  • arkada kararma büyük ihtimal bir programdan kaynaklanıyor verilerini yedekle format at bilgisayarın düzelcektir bu konuları bilmiyosanızda internette rahattça anlıcanız şekilde anlatılmakta genede yapamam derseniz bilgisayarcıya götürün
  • barobmw kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim :) o kadarını yapabilirim saol
  • önemli değil iyi günler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.