Şimdi Ara

BİLGİSAYARIMI spy ve reklamlar bastı yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1)bilgisayarımda nete girdiğim zaman açılış sayfam msn olmasına rağmen yoursystemupdate.com denen bi adres çıkıyor.
    2)nete bağlı olduğum zamanlar reklam pencereleri açılıyor.
    3)pc açılırken norton 2005 onarım özelliğini desteklemiyor uygulamayı kaldırın yeniden kurun diyor.
    4)pc açıkken görev çubuğunda uyarı işareti çıkıyor ve değişik uyarılar veriyor bunlardan bazıları bilgisayarınız pop up saldırısında felan...uyarının üstüne tıkladığımda değişik spyware programları satan bi site açılıyor.

bunları gidermek için şunları yaptım ama faydası olmadı...

-norton ile tarattım
    -microsoftspyware ile tarattım
    -windows tamamen update li idi zaten
    -adaware ile tarattım.
    acil YARDIM BEKLİYORUM.....

• başka bi yöntem yok heralde bilgisayarını yedekleyip
    sisteme format at. adware microsoft anti spy bulamadıysa başka hangisi bulur bilemicem ya tek tek denicen yada Formattt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D@rk18 -- 10 Aralık 2005, 21:03:30 >
  • hocam ad aware yi ubdate ettikten sonra denedin mi
    birde öle dene ama bilgisayarı administrator kullanıcısıyla aç yada güvenli kipte aç öle tarama yaptır ben öle yaptım kurtudum
  • Sisteminize "spyaxe" adı verilen bir spy bulaşmış bela birşeydir. Bir arkadaşımın makinasına da bulaşmıştı. Şu programla temizledik:

Bilgi için:http://noahdfear.geekstogo.com/
    Program indir:http://noahdfear.geekstogo.com/click%20counter/click.php?id=1

Kolay gelsin.
  • peki arkadaslar hepinize tesekkürler.son bi sorum var güvenli kipte nasıl çalıştırabilirim pc yi?(xp home edition)
  • veya f8i basılı tut
  • evet arkadaslar güvenli kipte açtıktan sonra lostun dediği programı kullandım ayrıca buna ek olarak symantecin sitesinde tavsiye edilen işlemleri gerceklestirdim
    artık açılıs sayfası msn vede simdilik çok fazla banner yok ama tek tük bannerlar açılıyor.kumar siteleri xxx siteleri gibi.
    yardım edenlere tesekkürler önerisi olanlar varsa kalan bannerları temizlemek için sevinirim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • biliyormusunuz bende çok uğraştım herşeyi denedim.ama maalesef temiz bir windows olmuyor artık elinizdeki.sevmediğim bir çözüm (bence çaresizliğin ifadesi ) ama format format format
  • spy bot 1,4
    http://www.safer-networking.org/en/download/
    süper bir spy programı
  • quote:

Orjinalden alıntı: samurcom

spy bot 1,4
    http://www.safer-networking.org/en/download/
    süper bir spy programı

Spybot'ta araçlar bölümünde "ie ince ayarları" vardır. Oradan açılış sayfanı da istediğin yere sabitleyebilir ve değiştirilmesini önleyebilirsin.
    Tabii bu pislikleri de onunla kalıcı olarak kaldırabirsin.
    Microsoft antispy kocaman bir hikayedir, hiç güvenme.
  • kardeşşşş sen spware i adaware i cartı curtu bırak mcafee 8.0 enterprise kur 2 saat sonra otur makinenin balşına kullan
  • Arkadaşlar benden size bir tavsiye bilgisayarınıza format atmayın bilgisayarınızdaki sorunu halledene kadar peas etmeyin ister forumlardan istrer direk arkadaşınızdan veya kendiniz saatlerce uğraşın sorunu halletmeye çalışın, yoksa bilgisayarı ve virüslerin çalışma mantığıunı öğrenmeniz yavaşlar
  • kurtulmak için
    1_kaspersky1.0.390
    2_spybot(ad aware bulamadıysa)
    3_bir arkadaş tavsiyesi popupları silemiyorsanız onlarla uyum içinde yaşayıp seni rahatsız etmeleriini engelle :D
    ad popup killer........

ayrıca arkadaşın dediği çok doğru,format ilk çözüm olmamalı... en azından foramata kadar kurcalayın.ben foramata kadar bi ton porgram denedim.en azından hangi program işe yarıyo onu anlıyorsunuz :D:D
  • bence format at.
    ama her şeyi yedekledikten sonra ve format atmadan önce arkadaşların dediği gibi ne kadar çare varsa hepsini dene tüm antispy antivirüs vb programları kur dene hangisi işe yarıyor format atmadan ne yapılabilir öğren ve deneyimlerini burda bizimle paylaş.
  • Format+ Avast Prof. sürümü güncellenmiş hali. Ben son derece rahatım.
  • ben avast kadar bela bi program görmedim. işletim sisteminizde virüs var deyip kırk saat arayan sonra sonuçlar da da 0 virs diyen bir program... dahası yediğim spylardan dolayı bana sürekli olarak zaman aşımı zımbırtısı diye hatalar veren ve en sonunda pc yi kitleyip günde 20 üzeri reset atmama neden olan bir program.... sonuç mu tam format atıcaktım hedi bi çare daha bulayım dedim ve kasperskyi kurdum. pc rahatladı formatsız daha idare edecek konuma geldi ama bozulan dosylarım yüzünden format şart oldu.ama bu sayede bi çok şey öğrendim. mesela virüslerin adını bliyorsanız ve hiç bir program bulamıyorsa... görev yöneticisini açın işlemlerden onların exelerini kapatın bu da çok işe yarıyor. ben büyük bi müddet bu şekilde devam ettim. daha da ederdim de avast bela oldu bana gerçi avastı kullanaların bir kısmı seviyo bi kısmıda sevmiyo. deneyin arkadaşlar........

• arkadaşlar doğru söylüyor.format atmak kolay yolu.Format atana kadar bir çok çözüm yolu var. Bence en iyisi hijackthis.Harika bir program, bütün spy ları temizliyor.Yalnız dikkatli olmak lazım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.