Bildirim
Bilgisayarımı temizledim ama şimdi ekrana görüntü gelmiyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
up -
işlemciden anakarta giden bi kablo var onu çıkar tak.gevşemiş olabilir -
denedim olmadı -
not: bunları bilerek yapmadım denedim, paylaşım için yazıyorum...
pc'yi temizledikten sonra mönitör açılmadı ama kasa aktif HDD biraz sesli çalışıyor, uzun süre bekledim gelmedi, kasadan reset tuşuna bastım olmadı, bütün kasa bağlantılarını çıkarıp taktım sonra reset tuşuna bastım bu sefer ne olduysa geldi...
açılınca farklı bir ekranla karşılaştım (american falan yazıyordu), F1 ve F2 tuşlarıyla ilgili seçenekler vardı, sırayla ikisini de denedim ikincisinde tuttu...akla karayı seçtim o gün, size kolay gelsin... -
Yardımlarınız için teşekkür ederim. Bios pilini çıkarıp 2 dakika bekledikten sonra taktım görüntü geldi. -
quote:
Orijinalden alıntı: mert_1925_
Yardımlarınız için teşekkür ederim. Bios pilini çıkarıp 2 dakika bekledikten sonra taktım görüntü geldi.
enteresan...ben bios pilini de çıkarmıştım temizlik sırasında, hatta bu problemi ona bağlamıştım ilk başta, demek ki pili çıkarıp takmak problem de çözebiliyormuş... sorun çözülmüş gözünüz aydın... -
quote:
Orijinalden alıntı: baberti
quote:
Orijinalden alıntı: mert_1925_
Yardımlarınız için teşekkür ederim. Bios pilini çıkarıp 2 dakika bekledikten sonra taktım görüntü geldi.
enteresan...ben bios pilini de çıkarmıştım temizlik sırasında, hatta bu problemi ona bağlamıştım ilk başta, demek ki pili çıkarıp takmak problem de çözebiliyormuş... sorun çözülmüş gözünüz aydın...
Teşekkür edderim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: baberti
not: bunları bilerek yapmadım denedim, paylaşım için yazıyorum...
pc'yi temizledikten sonra mönitör açılmadı ama kasa aktif HDD biraz sesli çalışıyor, uzun süre bekledim gelmedi, kasadan reset tuşuna bastım olmadı, bütün kasa bağlantılarını çıkarıp taktım sonra reset tuşuna bastım bu sefer ne olduysa geldi...
açılınca farklı bir ekranla karşılaştım (american falan yazıyordu), F1 ve F2 tuşlarıyla ilgili seçenekler vardı, sırayla ikisini de denedim ikincisinde tuttu...akla karayı seçtim o gün, size kolay gelsin...
Hdd de çalışmasaydı açılırken beep sesi gelmeseydi görüntüde gelmeseydi, işlemciden anakarta giden o girişte gevşemiş olabilir di. Bilgi amaçlı alıntıladım..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- bilgisayar kitleniyor
- şiir seslendirme programı
- mouse tekerleği düzgün çalışmıyor
- kullandığınız ağın, tarayıcının veya cihazın ayarları başka biri (ör. ebeveyn ya da yönetici) tarafından kontrol edildiğinden şu anda güvenli arama ayarınızı değiştiremezsiniz
- bu eylemi gerçekleştirmek için izne gereksiniminiz var
- bilgisayar hızlandırma
- oem açılımı
- udf nedir
- dlss nedir
- suya düşen telefon
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X