Şimdi Ara

Bilgisayarımın bitemeyen sorunları..Yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4 senedir kullandığım emektar bir masaüstü bilgisayarım var.Geçen yıl monitöre görüntü gelmemesi sorunundan ötürü gigabayte 8S648 ankartımı asus p4S800-MX ile değiştirmiştim.Bir süre sonra bilgisayar arada bir kendini yeniden başlatır oldu.Ram den şüphelenip başka bir ramle denedim yine sorunu çözemeyince bir süre böyle idare etmeye karar verdim.Bu durum sıkıcı olduğu içinde geçen hafta gidip yeni bir güç kaynağı aldım.Hala arada bir açılıp kapanıyor....Birde üstüne üstük güç kaynağını değiştirmeden önce yazılımsal sorunlar başgösterdi(Gizli klasörleri görüntüle seçeneğini aktif yapamamak gibi.)

Bugünde flash belleğimi usb ye taktığımda aygıt tanınmadı uyarısı almaya başladım.Bu durum iyice canımı sıktı.Sizlerden yardım bekliyorum.Sorun nerede olabilir?En kısa ve etkili çözüm yeni bir bilgisayar almak mı yoksa?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stromkreis -- 20 Ocak 2008; 2:59:43 >

• Formatttttt :) Anlattığın sorunlar donanımsal olamaz.(gizli dosyalar ,usb tanıma vs )
  • LogSgLe doğru söylemiş.Gizli klasörleri gösteremiyorsan YÜZDE 100 bilgisayarında virüs var dostum.Ayrıca bilgisayarn kapanıyorsa arasıra virüsten de yapıyor olabilir ama biosdan işlemci sıcaklığını da kontrol etmelisin.O da yapabilir.
  • Bu gizli klasörleri görüntüleyememe gibi sorunlar format atmama rağmen 2 defa tekrarladı.Arada baya bir format attım zaten mesaj çok uzamasın diye yazmadım.En son bu sabah farklı bi xp cdsi ile format attım şu anda bi sorun yok.Bekleyip göreceğiz artık.İlgilendiğiniz için teşekkür ederim.

Bilgisayar yeniden açılıp kapanırsa bu mesaj hortlar artık...
  • Horttttttttttttt

Arkadaşlar buraya yazdıktan sonra bilgisayarımın sorunları devam etti.Fakat bu sefer bilgisayar-özellikler-gelişmiş den sistem hatasından otomatik yeniden başlatmayı kapattığım için, windows kapanıyor ve mavi bir ekran çıkıyor.Kaç gündür elipvarıp fotoğraf çekemiyordum.en sonunda çektim.Resim aşağıda;

Bilgisayarımın bitemeyen sorunları..Yardım lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stromkreis -- 26 Ocak 2008; 20:30:31 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.