Şimdi Ara

bilgisayarımın ekranı kapanıyor fan hızlanıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bilgisayarımda 1 haftadır çözemediğim bir sorunum var!. bilgisayar yük altında değilken bir anda ekran kartımın fanı fulleniyor. Ve ekran kararıyor . monitör ile kasa arasındaki görüntü iletişimi kesiliyor. Kasayı kapatıp acıyorum düzeliyor . kafası eserse aynı durumu tekrarlıyor. Dp kablosunu değiştirdim . Ram testi yaptım sorun yok!. Ekran kartı driver güncellmesi yaptım. boştayken ekran kartı sıcaklığı 35 derece. İşlemci sıcaklıgı ise 36 derece. Elimde ekran kartı olmadıgı için sorunun ekran kartından mı veya başka bişeyden mi oldugunu algılayamorum sizin başınıza geldi mi .?

Anakart:H410M PRO

ekran kartı: Msı Rtx 2060 super aero 8Gb

işlemci sogutucusu : CORSAIR HYDRO SERİSİ H100X 240 MM

Psu : MSI MPG A650GF 650W 80+ Gold 

Ram : Samsung DDR4-2666 (1333 MHz)

Aıda64 de böyle sonuclar alıyorum.

bilgisayarımın ekranı kapanıyor fan hızlanıyor!

• güç kaynağın arızalı. ekran kartına giden 8 PİN kabloyu kontrol et yoksa da güç kaynağı değişecek. corsair ve msı'nın yarattığı marka algısı size bu markaların her ürününün kaliteli olduğunu düşündürüyor. japon bobinlere sahip gerçek markalar mevcut. msı corsair gibi markalar kendi psularını EN İYİ İHTİMALLE fason olarak fsp ve silverstone gibi markalara ürettiriyorlar.sizin psu nuz ne üdüğü belirsiz bir çinli marka tarafından kilo ile üretilip msı gibi markaların itibarıyla dünyaya yayılıyor olabilir. sorun güç kaynağında ya da ekran kartına giden 8 pin güç kablosunda.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayarımın ekranı donuyor
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.