yalwarırım bul bana |
Bilgisayarımın sorunun bilene 5k para atıyorum (2. sayfa)
-
-
-
5K atacağını bilsem verirdim.
-
et döner + ayran ???????
-
Kapasitörler cortlamış gibi açıldıktan 2-3 saat sonra çalışıyorsa bundan kaynaklıdır. Isındığında normal haline dönüyor ama yeniden başlatıp üstlerindeki akım anlık gittiğinde bir anda soğuyorlar ve tekrar bu döngü devam ediyor yani anakart arızalı doğru demişler oyun cihazlarında bu oluyor malesef hele asuslarda ekstra olur çünkü diğer oyun laptoplarına göre daha sıcak çalışıyor diğer cihazlar 80 derecede voltaj düşürürken rog cihazlar 90a kadar voltaj kesmez bu da uzun vade de bunlara sebep olur. Hatta asusun el konsolu rog allylerde yanmıştı ilk çıkanları çünkü cihaz soğumuyordu sonra güncelleme ile voltaj düşürme getirdiler.
-
Hocam ben şeyi anlamadım, klavye çalışmıyorsa cihazı nasıl kapatıyorsunuz sonra tekrardan? Şarjının sıfırlanmasını beklemiyorsunuzdur sanırım.
-
Hocam klavye çalışıyor. Bilgisayarı 2-3 saat kullanmadıktan sonra açtığımda klavye çalışıyor sorunsuz şekilde. Ama hemen kapatıp açtığımda klavye gidiyor. Tekrardan 2-3 saat beklemem gerekiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çözüm profesyonel tamirci,
parayı da ona verirsin.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X