Şimdi Ara

Bilgisayarımla Ve Dotayla ilgili sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ilk sorunum bilgisayarım arkadasımın verdiği taşınabilir hard diski algılamıyor (Toshiba) aygıtta ışık yanıyor ama bilgisayarda tık yok . Arkadaş biostan bişi ayarlıyoruz falan demişti

İkinci sorun ise warcraft3 de biraz oynuyorum sonra ya oyun donuyor ya bu hatayı veriyor
     Bilgisayarımla Ve Dotayla ilgili sorun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MadaraUchiha -- 14 Ağustos 2010; 14:39:05 >

• USBden gelen güç yetmiyordur hddyi çalıştırmak için. Diğerini ise bilmicem. Oyunu kaldırıp tekrar yüklemeyi denedin mi?
  • Birçok kez . O gelen gücü arttırmanın bir yolu varmı ?
  • harddisk için usb nin gücü yetmiyordu. 2 li besleme kablolarından bağla.

dotada mh yada diğer yardımcı programları falan açıyorsan hata verebilir. Ayrıca oyunun dosyaları bozuk olduğunda da hata veriyor.Tekrar yükle oyunu (internetten indirip)
  • bilgisayarın masaüstü ise anakarta entewgreli usb lerden birine tak yani arkadakilerden birine
  • İkili besleme kablosu derken kusra bakma abi pek anlamıyorum bu konulardan

@Zeki
    arkadya baglı zaten ondekilerde ışık bile yanıyor. Geçen sefer aynı flashı okumustu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MadaraUchiha -- 14 Ağustos 2010; 15:00:55 >
  • Dota bi ara bendede hata veriyodu sonra birden kendi kendine düzeldi.Ama genelde mh acıkken verir o hatayı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CS:GO ile İlgili Bir Anket
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MadaraUchiha

İkili besleme kablosu derken kusra bakma abi pek anlamıyorum bu konulardan

@Zeki
    arkadya baglı zaten ondekilerde ışık bile yanıyor. Geçen sefer aynı flashı okumustu

Çift uçlu usb kablosu. Yani bir ucunu hddye takıyorsun. Diğer ucunda 2 tane kafa oluyor. O ikinide 2 usbye takıyorsun. Birinden hem güç hemde veri alıyor. Diğerinden ek güç alıyor. Birde kablon uzunsa o da bir dezavantaj sağlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.