Şimdi Ara

Gözlük ile ilgili psikolojik ilginç sorunum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    öncelikle dalga gaçmemenizi temenni ederek sıkıntımı anlatmaya başlıyorum
    şimdi ben yeni bir numaralı gözlük aldım kendime ama taktığımda boşluktan mıdır nedir durmadan gözlükle uğraşıyorum düz durmuyor yamuk gibi hissediyorum elimle kontrol ediyorum birazz çerçeveyi büküyorum bu yüzden sağ cam biraz dokununca oynuyor.Önceden yoktu oynama
    yani anlatacağım sanki gözümde biraz yamuk duruyor aynanaya bakıyorum biraz hafif eğrilik falan var burnumdada hafif eğrilik var ondan mı diye düşündüm önceki gözlüğümde de vardı ?
    bu sorunum psikolojik sanırım nasıl bırakabilirim bıktım artık gözlükle durmadan uğraşmaktan

• 1 gün olmuş nerdeyse tek cevap yok konu dışı bide hayret
    rekorlar kitabını çağırın
  • İnsan yeni gözlük aldimi ister istemez oluyor.Kafana takma çok zamanla geçer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kalitesiz, devletin sana verdiği hakla bedava aldığın gözlüklerdense, olabilir.

edit: anlatım bozukluğu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VagueMan -- 1 Eylül 2012; 1:26:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dama Tahtası

Kalitesiz, devletin sana verdiği hakla bedava aldığın gözlüklerdense, olabilir.

188 tl verdim ne kalitesizi devlet 1 KURUŞ BİLE KARŞILAMADI
    osse kalitesiz mi yahu naptınız
  • Buyuk ihtimal gozlugun cercevesiz bu kadar sorun etme disardan belli olacak asiri bisiy yoksa sonucta sadece net gormek icin taliyosuun farkli fantaziler kurma

• bende sadece akşamları kullanmaya başladım ama aynı sorunu yaşıyorum,alışamadıgımız için bence..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Uzun süredir gözlük kullanıyorum. Birkaç yıl önce çerçevesiz gözlüğe geçtim. Örnek vereyim, mesela burna yakın olan vidaları bile ilk aldığımda görüyordum. Tabii zamanla görmemeye, dikkat etmemeye başladım. Biraz sabret bakalım, umarım düzelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dama Tahtası

Kalitesiz, devletin sana verdiği hakla bedava aldığın gözlüklerdense, olabilir.

Kardeş ben 500 lira verdim banada oldu.Daha çok insanin kafasini takmasiyla ilgili.

• quote:

Orijinalden alıntı: Special Moment

Uzun süredir gözlük kullanıyorum. Birkaç yıl önce çerçevesiz gözlüğe geçtim. Örnek vereyim, mesela burna yakın olan vidaları bile ilk aldığımda görüyordum. Tabii zamanla görmemeye, dikkat etmemeye başladım. Biraz sabret bakalım, umarım düzelir.

Arkadaşlar gözlüğümün tek üstü çerçeveli alt kısımları çerçevesiz .osse 10358
     Gözlük ile ilgili psikolojik ilginç sorunum.

cam olarak önceki gözlüğümden biraz daha uzunluk olarak camları büyük keanu reeves gözlüğü gibi
    bir arkadaşım gemi gibi diye dalga geçti.Ben sormuştum büyük mü diye belki ondan dedi.Ama başka söyleyen olmadı biraz bükmeye çalıştım ama bükülmüyor yüze doğru
    zaten optik numaralı gözlükler düz biçimde olurmuş güneş gözlükleri gibi bükülmezmiş oval biçimde yarım ay şeklinde yani
    bide bi işle meşgul olmayınca aklıma geliyor zeten yoksa düşünmüyorum bile umarım geçer sanki buruna gelenn yumuşak yerler ayarı bozukmuş gibi geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Akin_Tr

1 gün olmuş nerdeyse tek cevap yok konu dışı bide hayret
    rekorlar kitabını çağırın

• aynısı bendede oluyo çok rahatsız edici gevşemiş olabilir belki bilmiyorum sıkınca daha yamuk oldu galiba nasıl geçicek bu ? Çok sinirleniyorum hep gözlükle uğraşıyorum gözlüğü kırasım geliyo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.