Bilgisayar açılırken siyah ekranda donup kalıyor.Beyaz bir dolgu geliyo uzun süre dolmasını bekliyorum o dolduktan sonra açılıyor Sorun ne olabilir acaba??? Daha yeni format attım açılışta kendini resetleyip açılmıyodu bilgisayar şimdi format attım bu seferde açılışta bu siyah ekran sorunu var Nasıl düzeltecem bu sorunu:((
büyük ihtimal ram yada hddnde sorun var genelde bu tarz problemler bunlardan kaynaklanır deniyebiliceğin ram varsa ram değiştir dene olmassa hddnin ide kablosu arzılı olabilir onu değiştir gene olmassa hdd problem olabilir
Ama bilgisayar açıldıktan sonra herhangi bir problem gözükmüyor...Hd kaynaklı bir sorun olsa disk üzerinde işlem yapmaya izin verirmiki pc açıldıktan sonra
NTFS dosya sistemli işletim sisteminizde NTFS Check e yapacağınız ufak ayarla bilgisayarınızın açılış süresini kısaltabilirisiniz. CHKNTFS komutu AUTOCHK başlangıç sayım zamanının kullanım komutudur. Normalde 9 saniye olan bu zamanı daha aşağıya çekmeniz mümkün. Bunun için komut satırına CHKNTFS/T (4 yerine herhangi bir sayıda olabilir) yazmanız yeterli olacak.Ve Bunun için regeditden HKLMSYSTEM CurrentControl SetControl Session ManagerMemory Management Prefetch Parameters anahtarına ulaşın ve buradaki EnablePrefetcher değerini 5 yapın.
Alıntıdır....
sorunum çözülmedi hala yokmu böyle bir sorunla karşılaşıpta çözen yardımmm lütfen:((
bende aynı sorunla karşı karşıyayım ama ben fifa2009 yükledikten sonra karşılaştım bu sorunla bazen benm oxp bile gelmiyor ondan önce siyah geliyor yada bilgisayarınız yanıt vermiyor xp başlatılamadı diyor. altta güvenli mod, olağan şekilde, en iyi ayarlar ... diyor ama hiç biri sonuç vermiyor aynı gene.
Bendeki sorun 4. formattan sonra çözüldü:S birde kasanın içinde metal bir parça vardı sanırım o anakartla temas ediyodu onu çıkarttıktan sonra attığım format etkili oldu gerçi bu neden bana pek makul bir nedenmiş gibi gelmedi ama sonuç olarak çözüldü yani:) darısı diğer sorunu olanların başına
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme