Şimdi Ara

Bilgisayarın Açılışta Donması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1 haftadır bu sorun nedeniyle dertliyim. Laptop'ın ilk açılışta şifremi isteyen yere kadar gayet güzel gidiyor. Şifremi yazıp giriş yapıyorum lakin masaüstü gelince sorunlar başlıyor. Masaüstünde alttaki çubukdaki kısım gelmiyor, gelsede tıklanmıyor. İlk açılışta başlayan programlar başlamıyor. Masaüstündeki herhangi bir şeye tıklayınca donuyor, 5 dk sonra kendine geliyor ama açmıyor. Yani masaüstü var gerisi yok. Mause sorunsuz çalışıyor lakin ben pc'yi her gün açıp bakıyorum bazı günler mause donarak ilerliyor. 1 sn de gitmesi gereken yere 4 sn de dona dona geliyor. Güvenli mod dan giriş olmuyor. Sorun ne olabilir??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yardımcı olacak yok mu

• İşletim sist hatası f8 ile güvenli modda ac sistem gerı yukleme yap olmassa tekrar görüşelim

• Açılışta f8 yapıyorum ama güvenli modda açmıyor, normal şifre yazılan yere geliyor. Shift e basılı tutarak yeniden başlatma yapsamda normal modda açılıyor. Laptop windows 10 sanırım güvenli mod için önceden ayarlardan etkin yapmamız lazımmış. Ne yapabilirim? Nişanlımın bana attığı fotolar olduğu için tamirciye veremiyorum kesin nete düşürür.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.