Şimdi Ara

Bilgisayarın ekranına görüntü gelmiyor???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar benim sorunum bilgisayarda son günlerde bilgisayar donuyo veya reset atıyo ondan sonra ekrana hic görüntü gelmiyor...Bilgisayarın icini acıp RAM lerin yerlerini degiştiriyorum...O zaman da bazen acıyo bazen yine görüntü gelmiyo yaa da görüntü gelse bile ekranda acılıstaki o yazıların hepsi birbirine girio rengarenk cizgiler cıkıo.Lütfen bi yardımcı olun deliricem...

Bu arada PC özellikleri :

P4 2.40 GHZ işlemci
    ASRock DDR 800 Mhz anakart
    1 tane 512 MB Kıngston 333 MHZ RAM
    1 tane 256 MB Twinmos 333 MHZ RAM
    1 tane 256 MB 333 MHZ RAM
    128 MB Palit MX4000 VGA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canerdoan -- 27 Şubat 2009; 14:06:54 >

• ram leri teker teker dene.. sorun oluryormu..

eğer onbort ekran kartın varsa diğer agp deki ekran kartını çıkarıp dene...

sorun ram lerde gözüküyor...
  • Ram leri denedim yani ekrana görüntü gelmedigi zaman rastgele ram lerden birini cıkarıyorum.Görüntü geliyo ondan sonra tekrar takıyorum yine acılıyo yani denedim ram lerini hepsini ekran kartım on board deil.Bilmiyorum ama bana sanki anakartta bi problem varmıs gibi geliyo.Cünkü PC arada donuyo kalıyo hic bi şekilde bi işlem yapımıosun sadece reset atıyosun.Yeniden acılıyo bazen de donma yerine ekran bi anda simsiyah oluyo öle kalıyo yine reset atmak zorundasın...
  • abicim tmm da tekrar takma işte o remi tek tek tak diyorum yani önce 512 mb lığı tak bi aç bakalım ne oluyorr öle bi test et baktın sorun devam ediyoo 512 yi çıkar 256 mb lıkları dene gene devam ederse sorunu tekrar yaz...
  • denedim yine aynı...
  • o zaman ekran akrtı bul biyerden onu tak bakalım ... son çare ekran kartındadır problem..
  • baktım ekran kartında da deil sorun...:(
  • Eğer pc de donma olayı olupta baştan başlattığın zaman kasa da çalışma var fakat ekran da görüntü yoksa sorun işlemcinden de olabilir. Aynı sorunu bende yaşamıştım işlemcim yanmış Kontrol ettirmekte fayda var. İstersen üstündeki fan'ı çıkartıp bi elini koy ısınıyormu
  • Fanı cıkarıp hic denemedim ama evereste bakarsak işlemcim 25 anakartım da 35 derece civarında oluyo genelde yani kasamın ısınma problemi oldugunu zannetmiorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.